Хубостта на мегаизвестните често си идва със съответната цена. За

...
Хубостта на мегаизвестните често си идва със съответната цена. За
Коментари Харесай

Меган Фокс: Не близвам джънк фууд

Хубостта на мегаизвестните постоянно си идва със съответната цена. За Меган Фокс това е живот на прецизна диета, дълги разходки и фитнес най-малко три пъти седмично. “Не хапвам чипс, соленки, бисквити, вафли, самун – нищо високо въглехидратно. И не нарушавам този принцип безусловно в никакъв случай! Нямам дни, в които си разрешавам да разпусна. За мен то е като да спреш цигарите. Решаваш си и казваш: от през днешния ден без въглехидрати. Имам доста мощна воля и, като си наумя нещо, няма мощ, която може да ме спре. ”

Тя твърди, че тестените произведения не й липсват. “Напротив – безусловно ме отвращават. Седмица откакто взех решение повече да не хапвам тестени неща, и към този момент не можех да ги погледна дори. Никога към този момент не бих си вкарала сходно нещо в организма. ”

32-годишната актриса и модел Меган Фокс е майка на три деца, а фигурата й е като на 15-годишна. Звездата от “Трансформърс ” е един от актуалните секс знаци и се появява на кориците на списания като Maxim, Rolling Stone and FHM.
 Сьомга сашими е от обичаните ястия на Меган, която е почитателка на японската кухня. Сьомга сашими е от обичаните ястия на Меган, която е почитателка на японската кухня.
Диетата на Меган Фокс се състои от 5 хранения на ден, като порциите са доста дребни и съвсем напълно лишени от въглехидрати. Закуската на Фокс постоянно се състои от главно ядене белтък от яйце с бадеми. Със брачна половинка си Брайън Грийн обичат най-много червени смутита от малини, къпини, боровинки, чай, лъжичка протеинов прахуляк и малко бадемово мляко. Обикновено към салатите си не прибавя дресинг или зехтин, а единствено малко ябълков оцет, който подкрепя изгарянето на калории при тренировките. Красавицата обожава японската кухня, защото храната е лека и вкусна. По съвет на своя диетолог Харли Пастърнак, тя употребява сьомга всеки ден. Едно от обичаните й ястия е сьомга сашими, салата от краставица, малко едамаме и мисо чорба.

Въглехидрати получава най-вече от плодовете и зеленчуците. Диетата на Меган Фокс е толкоз строга, че в никакъв случай не си разрешава пица или торта.

Тренировките й са най-малко три пъти седмично, само че нормално режимът й е от всекидневни по-кратки тренировки от 5-10 минути кардио загрявка, след което без никаква отмора се редуват упражненията за другите елементи – 4 серии по 20 повторения за горна част, долна част и стомах. Завършва се с 5-10 минути кардио. Два пъти седмично Меган прави и огромни тренировки с доста продължителни кардио извършения, извършения за мощ и релеф.

Ето какви упътвания дава на Меган и брачна половинка й Брайън Грийн диетологът на звездите Харли Пастърнак. “Независимо дали се храниш единствено със смутита, с овесени ядки или алено месо, в последна сметка всичко това омръзва. Рано или късно небцето ви ще се възбунтува против еднообразието. Колкото по-строга е една диета, толкоз по-голяма е вероятността от йо-йо резултат. ”

Той споделя, че не толкоз значимо да се броят калориите. “Диетите, които се преценяват най-много с броя на калориите, а не с това от кое място идват тези калории, какво е качеството им, тези диети са неправилни. Постоянно се пробвам да внуша на клиентите си, а и на всички хора: разберете, не всички калории са основани равни. 1400 калории от бял самун не е същото като 1400 калории от сьомга. ”

Според Пастърнак не е добре да се тренира прекомерно доста, тъй като от това се усилва апетитът и човек изяжда доста повече, в сравнение с би погълнал, в случай че се излежава у дома на дивана.

Рецептите за смути на Харли Пастърнак – диетологът на звездите


Бяло
 61-2

5 сурови бадема
1 алена ябълка, изчистена от семките и нарязана с кората
1 дребен замразен банан (нарежете на части, преди да го сложите във фризера)
170 грама кисело обезмаслено мляко
Половин чаша обезмаслено прясно мляко
Половин чаена лъжичка канела
Смелете тънко бадемите в блендера, по-късно прибавете останалите съставки.
325 калории, от тях: 4 g мазнини, 56 g въглехидрати, 19 g протеини, 8 g фибри

Зелено

 61-3 60 грама (2 чаши) листа от бейби спанак
1 узряла круша, обелена и нарязана
15 гроздови зърна
170 грама обезмаслено кисело мляко
2 супени лъжици накълцано авокадо
1-2 супени лъжици сок от лайм
Сложете дружно в блендера, до момента в който сместа стане хомогенна.
300 калории, от тях: 8 g мазнини, 44 g въглехидрати, 16 g протеини, 9,4 g фибри

Червено

 61-4 1 чаена чаша замразени малини
1/4 чаша замразени боровинки
1/2 обелен портокал
1 лъжичка протеин с ванилия
1 с.л. смляно ленено семе
1/2 чаша изстуден чай
2 с.л. бадемово мляко
271 калории, от тях: 27 g протеини, 43 g въглехидрати, 5 g мазнини, 11 g фибри
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР