Хубавото време в София няма как да не навежда мисли

...
Хубавото време в София няма как да не навежда мисли
Коментари Харесай

БЛИЦ TV разкрива: Какво се случва по улици и паркове в София в момента?

Хубавото време в София няма по какъв начин да не навежда мисли за една хубава разходка под слънчевите лъчи. Както видя камерата на БЛИЦ, по улиците има хора, такива се виждат даже и в парковете, макар солената санкция от 5000 лв., която заплашва всеки нарушил карантината срещи ковид.

Все отново дръзналите да излязат на открито съблюдаваха рекомендациите, да не се разхождат повече от двама един до различен или да съблюдават дистанцията посред им от към 2 метра.

Това предизвика Столична община да затегне ограниченията по време на изключителното състояние, признато поради разпространяването на ковид у нас.

"Разбирам желанието, само че не можем да си го позволим. Затова екипите на столичната полиция ускориха инспекциите в паркове и пешеходни зони.

Вчера бяха правени предизвестия, а през днешния ден се сформират и актове за нарушавания на възбраната. 5000 лв. са доста пари – това е размерът на санкцията.

Но не го правете поради парите, направете го поради хората, които обичате и за това още веднъж да бъдем дружно по улиците, в парковете, в кафенетата ", осведоми през почивните дни кметът на София Йорданка Фандъкова посредством профила си във Facebook.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР