Хубавото време повлия на много хора в София вчера и

...
Хубавото време повлия на много хора в София вчера и
Коментари Харесай

Глоба от 5 000 лева за разходка в София по време на извънредното положение

Хубавото време повлия на доста хора в София през вчерашния ден и през днешния ден да излязат на разходка. Това предизвика Столична община да затегне ограниченията по време на изключителното състояние, признато поради разпространяването на ковид у нас.
"Разбирам желанието, само че не можем да си го позволим. Затова екипите на столичната полиция ускориха инспекциите в паркове и пешеходни зони. Вчера бяха правени предизвестия, а през днешния ден се сформират и актове за нарушавания на възбраната. 5000 лв. са доста пари – това е размерът на санкцията. Но не го правете поради парите, направете го поради хората, които обичате и за това още веднъж да бъдем дружно по улиците, в парковете, в кафенетата ", осведоми кметът на София Йорданка Фандъкова посредством профила си във Facebook.
"Вслушайте се в думите на ген. Мутафчийски от през днешния ден: „ най-тежките времена ни предстоят “. Не ги възприемайте като опасност, а като действителността, пред която сме изправени. Животът ни до момента беше живот на бързи обороти, в който всичко се случва в този момент и незабавно. Днес животът ни е различен и в случай че понижим нашето неспокойствие и бързане, ще понижим и скоростта на болестта. Останете у дома! Така спасявате човешки живот. ", прикани Фандъкова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР