Хубавото време изкара отново жителите на пловдивския кв. "Столипиново" по

...
Хубавото време изкара отново жителите на пловдивския кв. "Столипиново" по
Коментари Харесай

Страшен екшън в „Столипиново”: Спецченгета с кучета щурмуваха махалата заради... ВИДЕО

Хубавото време изкара още веднъж жителите на пловдивския кв. "Столипиново " по улиците, написа "Трафик ", базирайки се на възмутени жители. Улиците „ Сокол” и „ Батак” още веднъж се извършиха с народ и това накара униформени да нападат махалата.

Два буса на спецполицията и екип на Шесто районно влязоха в квартала, с цел да разпилян хората. В поддръжка на униформените бяха и полицейските кучета.

Петима водачи и четириногите спецченгета потеглиха на обход по улиците и приканваха хората да се приберат по домовете си. Мнозина обаче още веднъж „ налазиха” улиците, незабавно откакто видяха гърба на униформените.

Тумбите от квартала си заеха нормалните места по тротоарите, опънаха се масите и все едно нищо не се е случило. Не може да се отхвърли обаче, че и не малко хора от квартала се бяха изолирали и въпреки на открито бяха седнали сами и с маски.



Бусове и патрулки не престават да обикалят четирите махали на Пловдив, с цел да съблюдават за съблюдаване на ограниченията за сигурност.

Екип на Специализираните полицейски сили бе ситуиран и на Главната, където обичайно се събират най-вече поданици на града.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР