Хубавото на това служебно правителство е, че има много хора,

...
Хубавото на това служебно правителство е, че има много хора,
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Не може да дадеш националната сигурност на дансаджия от Кюстендил

Хубавото на това служебно държавно управление е, че има доста хора, които не желаят дълга политическа кариера. Някои ги назовават „ камикадзета “, те са задоволително смели и целенасочени. Това сподели в студиото на „ Лице в лице “ Татяна Дончева от „ Движение 21 “.

Тя обаче насочи и рецензия към служебното държавно управление: „ Не може да закарате някой дансаджия от Кюстендил, с цел да го извършите началник на националната сигурност, тъй като няма по какъв начин да се прескачат стъпала, изключително в тази активност “.

По думите ѝ "селският шеф " освен това състояние се оказва в среда, "в която не може да се оправи ".

Дончева разяснява и другите кадрови промени в служебното държавно управление. Битката с ГЕРБ и техните останки ще продължи доста дълго, до изборната акция и по-късно, това е „ ъндърграунд “, вкопан в службите за сигурност и финансовите институции, съобщи тя.

„ Само събитието, че началник на ДАНС може да му пристигна на разум пет месеца да си вземе неплатен отпуск, е задоволително да бъде неотложно освободен. Това значи, че там се е намирал човек, който няма концепция за национална сигурност и че служи на страната 24 часа в денонощието. Ако той е направил това, тъй като някой му е заповядал, още по-зле, значи това е някакъв „ льольо “, който се намира на сходна позиция по неведоми пътища и е изложил на риск всички нас през годините, в които е оглавявал службата “, добави тя.
Според нея Димитър Георгиев в никакъв случай не е бил глава на ДАНС, по-скоро службата се е ръководела представителите на кръга „ Монтерей “, които са му били заместници и някои други лица отвън ДАНС.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР