Хубавото е, че успяхме да договорим балансирано разпределение на близо

...
Хубавото е, че успяхме да договорим балансирано разпределение на близо
Коментари Харесай

Жени Начева: Договорихме близо 500 милиона повече за здравеопазване

" Хубавото е, че успяхме да договорим уравновесено систематизиране на близо 500 милиона лв. спомагателни средства за 2019 година ". Това сподели заместник-министърът на опазването на здравето Жени Начева на подписването на анекс към Националния рамков контракт за медицински действия, съобщи кореспондент " Фокус ".
" Благодаря на господин Ананиев, че стана поръчител на подписването на анекса, на лекар Дечев и екипа на Касата, че през последните месеци работихме дружно съвсем безспирно, на екипа на Министерството на здравеопазването при подготовката на нужните наредби ", сподели тя. " Целта ни е да реализираме по-добри параметри за надзор на първо място върха качеството на осъществяването на медицинските действия. Нашата работа продължава още от началото на идната финансова година, както по наблюдаване на параметрите, които сме сложили за 2018 година, по този начин и при подготовка на изискванията и реда за указване на здравна помощ през идващия три годишен интервал ", добави Начева.
На формалната среща по подписването беше и ръководителят на Български лекарски съюз доктор Иван Маджаров. Той сподели, че за късото време, което са имали са съумял да договорят неща, които слагат основата на нещо положително, което ще се случи другата година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР