Хубаво за Левски е, че най-после победи, че да се

...
Хубаво за Левски е, че най-после победи, че да се
Коментари Харесай

Левски се отдалечи от фалита

Хубаво за Левски е, че най-сетне победи, че да се съсредоточат хората и върху спортно-техническия аспект на нещата. Понеделник, сряда и петък Константин Папазов, вторник и четвъртък Павел Колев, а един ден от седмицата и дружно на конференция - това взе да идва допълнително. Вече знаем кой бил черква на Тити, от кого бил взел заем, по какъв начин го посреща жена му при финансови интервенции със фамилни пари и така нататък

А след мач треньорът като същински рицар на печалния облик се чудеше по какъв начин да каже още малко от същото, което доста добре знаем. А самият Гошо Тодоров знае, че ние знаем това, което ще каже, и отново го споделя. Всъщност съвсем всички медийни изяви сред мачовете се свеждат до това, че ние би трябвало да чуем това, което към този момент сме чували. А от " Герена " доста добре знаят, че ние знаем това, което ще ни кажат, само че по странни аргументи, ни го повтарят и потретват с добре познатото " отново споделям ". За да приключим с тази тематика, ще споменем, че мощно се надяваме оттук нататък да приказва единствено изпълнителният шеф и то единствено в случай че има да каже нещо друго от идния всеки миг банкрут. Пет-шест дни, 2-3 седмици и по този начин този банкрут се провлачи като родопска национална ария.
 Станислав Иванов все по-близо до прехвърлянето в Спортинг (Лисабон)
Иванов все по-близо до прехвърлянето в Спортинг

Към Стаси има интерес и от още няколко клуба

Като едното нищо може да се окаже, че банкрут по този начин и няма да се случи. Или най-малко по този начин, както го чака несинята България. Не се откри никой да изясни в прав текст, с няколко думички, малко и ясно: банкрут не значи изтриване. Отнема се професионалният лиценз и клубът слиза при дилетантите. Но ще си е този Левски с тази емблема, с тези активи и пасиви и това управление.

Спортно-техническият банкрут, който отбелязахме предходната седмица като евентуален вид, няма да се случи, в случай че Левски всяка седмица тича толкоз, колкото в Монтана. Естествено, за титулярен състав и за жанр е мъчно да се приказва, даже след такава гръмка победа като четворката на " Огоста ". Идеята е, че футболистите живнаха като единици, а и като колектив се държат устойчиво. При събитията на " Герена " от последните месеци имаше, а и още не е изключена заплахата от безредица в съблекалнята, разделения на групи - наши на ваши, евтини на скъпи, българи на чужденци, нови на остарели. Границата е тънка и треньорският екип и шефовете би трябвало да дебнат доста деликатно да не се появяват търкания, които да прераснат в искри.
 Хиндлиян с четири въпроса към Тити Папазов
Хиндлиян с четири въпроса към Тити Папазов

" Колев не отговори на редица от поставените му фундаментални въпроси "

Иначе за тези, които умеят да четат сред редовете, има слънце на синята улица. Щом Лъчо Танев споделя, че до месец-два Левски ще има огромен спонсор, значи е по този начин. Той празни приказки не приказва. А щом след мача с Монтана нидерландецът Спиерингс споделя, че към този момент е спокоен в Левски и се усеща добре, значи футболистите имат някакви положителни финансови вести. Твърде евентуално да се е случило и нещо, обвързвано с огромните задължения на клуба, само че ще оставим на хората от " Герена " да споделят, каквото има да се споделя. Така че банкрутът много се отдалечава от Левски. И няма смисъл Павел Колев да ни го споделя като равнището на река Дунав в сантиметри по националното радио.

Друго за отбелязване в Монтана: Казано в резюме -Левски си е Левски. Вярно, че от клуба е останало единствено името, както означи кметът Златко Живков, само че пък това име бе причина стадионът да се запълни обичайно. Ако Левски бе в безнадеждно състояние и не можеше да развълнува и Мъртво море, монтанските кибици нямаше да се накачулят да гледат от околните къщи, градежи и огради. Колкото и да е слаб Левски, хората се катерят или си купуват билет. Сигурно локалните се надяваха да си създадат крепък ваучър с четири гола във вратата на Михайлов и след всяко попадение да пускат Драгана Миркович по озвучителната уредба, само че не стана тяхната.
 Петков, Тавареш и Божинов пред автограф с Левски по време на паузата
Петков, Тавареш и Божинов пред автограф с Левски по време на паузата

Синът на Милен Петков демонстрира отлични умения

Левски изигра този мач като Левски и що се отнася до това, че след първия гол продължи да диктува разпоредбите на терена и сякаш за първи път видяхме тимът да не се огъва или пък дa изпада в моменти, при които рита топката слепешката, с цел да успокои стремежа на противника. Както се споделя - най-малко против новаци в групата Левски може да се стегне. А всичко това наложително би трябвало да откри продължение в посока нагоре в преследването на огромната цел - първа победа на " Герена " за годината. Не можем да кажем, че Етър е комфортен противник. На този стадий до доказване на противното Левски има единствено един комфортен съперник - Монтана. А за две седмици пауза Гошо Тодоров би трябвало да измисли нещо, с което да притегли публиката на " Герена ". Защото едвам хиляда индивида на последното домакинство с Царско село, това е позор за всеки, който има нещо общо с Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР