Хубаво е максималният осигурителен доход, когато се повишава да се

...
Хубаво е максималният осигурителен доход, когато се повишава да се
Коментари Харесай

Александра Корчева, ПП: Бюджетът не е разточителен, а въвежда дълбоко необходими мерки

" Хубаво е оптималният застрахователен приход, когато се покачва да се покачва по един предвидим метод като въвеждането на един автоматизиран механизъм привързан със междинната работна заплата би било едно доста положително решение, което би било потребно и за бизнеса в това число ", това съобщи депутатът от Политическа партия Александра Корчева пред Българска национална телевизия по тематиката с повдигането на оптималния застрахователен приход.

" Вярваме, че да продължим диалозите взаимно с нашите сътрудници ", добави тя.

Депутатът посочи, че има вид оптималният застрахователен приход да не се подвига в този момент, а от 1 юли, както е записано в съдружното съглашение, само че съгласно Корчева всичко е въпрос на връзка.

" С покачването на приходите като цяло в България икономическата логичност я има. Това са едни приходи върху, които имаш по-големи осигуровки, а след това и по-висока пенсия ", акцентира тя.

" За да се изградят едни механизми, които работят добре е нужно повече време. В момента вървят нужните разбори, тъй че да могат да се измислят оптимално прагматичните механизми ", добави Корчева.

" Вярваме, че бюджетът не е разхитителен каквито рецензии имаше, а вкарва ограничения, които са надълбоко нужни ", приключи депутатът от " Продължаваме промяната ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР