Хубаво е, когато новата година започне летящо, а още по-хубаво

...
Хубаво е, когато новата година започне летящо, а още по-хубаво
Коментари Харесай

Вдъхновение, преклонение, уединение: Михаела Филева се влюби в африканската пустиня

Хубаво е, когато новата година стартира летящо, а още по-хубаво е, когато е безусловно " летящото ". Така стартира 2020 година за певицата Михаела Филева, която, както ви разказахме, избра Африка за своята зимна почивка. 

Виж още: Михаела Филева на екзотична отмора в Африка, най-сетне сподели обичания мъж!

Именно на " африканските " си фотоси видяхме и за първи път публично Стефан, мъжът до Михаела Филева. Двамата се снимаха до на нос Кейп Пойнт в Южна Африка. 

Виж още: Бебето при свекървата за 10 дни - за какво не?! Джулката ще е съвременна майка

Но по всичко проличава, че приключението не завършва до Южна Африка, защото певицата и компанията ѝ са се насочили към Намибия. 

Виж още: Гери-Никол и гаджето ѝ на сантиментална почивка в Тайланд! Ах, каква екзотика!

" Осъзнавам, че пътешестването е едно от най-смислените неща, на които мога да отдадем свободното си време. Усещането за безвремение е пристрастяващо, а опцията да преглеждам света, да опознавам разнообразни култури, е не просто вдъхновяващо и засищащо любознанието ми, само че и същински отрезвяващо ", написа Михаела.

Виж още: Уютна, красива, радостна! Теа и Наум направиха погача на дъщеричката си

" Сърцето ми остава в Намибия ♥️ Влюбена съм в безкрайните хоризонти и отворените пространства ", въодушевява се певицата и показва - в Намибия индивидът е на посетители на най-красивата стопанка - природата. 

Виж още: Мисис България Мариана Маринова сподели изящни форми от плажовете на Флорида

Е, всичко хубаво си има своя край и Михаела Филева към този момент е на родна земя. Тя е по-вдъхновена отвсякога за нови провокации и още повече положителни страсти.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР