Хубаво е като се говори да се говори с факти.

...
Хубаво е като се говори да се говори с факти.
Коментари Харесай

Каракачанов за Султанка Петрова: Къде видяхте конфликта на интереси

Хубаво е като се приказва да се приказва с обстоятелства. Първо: Тази охранителна компания не е сключвала контракт с Народното събрание. Народно събрание е сключило една година по-рано контракт със строителна компания, която извършва плана за новата зала. Това сподели военният министър Красимир Каракачанов в отговор на въпрос за заместител обществения министър Султанка Петрова .
„ Самата компания подписва контракти със своите подизпълнители, в това число с охранителната компания. Договорът е подписан на 21 април 2017 година, когато госпожа Петрова не е била безусловно никой. На 26 март минаха парламентарните избори и тя не беше определена за народен представител. На 4 май беше новото държавно управление, а тя е застъпила на служба заместник-министър на 12 или на 15 май. Къде видяхте спора на ползи?”, попита Каракачанов.
По-рано в писмо до Валери Симеонов, Красимир Катакачанов и Волен Сидеров ПГ на Българска социалистическа партия за България изиска отдръпване на заместител обществения министър Султанка Петрова след случая със починалия при ремонта на Партийния дом Даниел Тасев. " Уважаеми господин Симеонов, Каракачанов, Сидеров, Обръщаме се към вас, да оттеглите своя представител в МТСП – заместник- министър Султанка Петрова. Като почтени патриоти, дайте образец, че за Вас спорът на ползи в политиката е недопустим”, пишат те.
„ Българска социалистическа партия най-вероятно не са наясно с тези числа и тези дати, които аз ви дадох”, съобщи Каракачанов пред публицистите. Той сподели, че желае да види първо какво се е случило. „ Ако примерно случаят, който се е случил с това младо момче е по виновност на компанията, би следвало може би тогава да приказваме и за някакъв морал, само че в случай че се е случило нещо друго, което не е зависило и не зависи от компанията, защо приказваме, за каква отговорност тогава да приказваме?”, съобщи Каракачанов. Каракачанов сподели, че през днешния ден е разговарял с началника на НСО генерал-майор Данчо Дяков. „ НСО охранява периметъра на градежа. Строителната компания си охранява личната техника, която употребява при градежа.”, уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР