Хубаво е да знаем, че не сме сами и че

...
Хубаво е да знаем, че не сме сами и че
Коментари Харесай

4 житейски ситуации, в които вашият ангел пазител може да ви посети

Хубаво е да знаем, че не сме сами и че постоянно ще имаме въпреки и невидима поддръжка, когато имаме потребност от нея. В кои случаи вашият ангел страж идва при вас?

Ако сте от хората с отворено схващане, които имат вяра, че съществуват неща, които не можем да забележим с очите си, евентуално знаете, че всеки човек има собствен ангел страж. Той ни пази, направлява и ни оказва помощ да разграничаваме положителното от злото. Физическият свят и невидимият съществуват по едно и също време, тъй че е невероятно те да останат изцяло разграничени.

Това е и повода душите на към този момент умряли хора, да вземем за пример, да посещават своите близки. Те могат да се превъплътят във всякаква форма – животно или просто чувство за комфорт и топлота. Ангелите пазители също идват при нас в избрани обстановки – от време на време, единствено с цел да ни благословят с добротата и любовта си.

За страдание е мъчно да разпознаем по кое време ангел страж ни навестява. Това е по-скоро въпрос на чувство и отчитане на фините промени в нас и към нас. В какви житейски обстановки вашият ангел страж може да ви посети?
Семейно събиране
Починали членове на фамилията също могат да бъдат ангели пазители. Ето за какво, когато цялото семейство е дружно, с цел да отпразнува празник да вземем за пример, вие може да бъдете посетени от тези, които липсват във физическия свят. Те идват, с цел да ви видят и да се насладят на празненството с обичаните си хора.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР