Хубаво е да има гражданско общество и протести, но искам

...
Хубаво е да има гражданско общество и протести, но искам
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ОП да не се държат като тийнейджъри и да разберат, че стабилността на държавата е над всичко

Хубаво е да има гражданско общество и митинги, само че желая да споделя някои обстоятелства. Държавата и държавното управление не могат да въздействат на цените на горивата. Те се дефинират от интернационалните пазари и фактори.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. "Относно другите претенции на протестиращите желая да напомня, че ГЕРБ бяха единствената партия, която поддържа, внесе законопроект и гласоподава "за " мажоритарно гласоподаване. Тогава ни поддържаха само от "Воля ". Българска социалистическа партия, президент тогаваха обявиха, че България не е подготвена за мажоритарно гласоподаване. Относно обществената политика виждате, че в бюджета за идната година се вършат големи стъпки. Законът за хората с увреждания следва да бъде признат на второ четене. Отпускат се в допълнение 150 млн. лв.. Трябва да има разговор на всички равнища, с цел да има прогрес. От Българска социалистическа партия поддържат митингите, само че в някои медии видях информация, че брачният партньор на Корнелия Нинова дава отговор за ценовата политика на "Лукойл ". Не знам дали е вярна тази информация. Може би е по-логично въпросите за цените на горивата да ги зададете на на Българска социалистическа партия ", сподели още Атанасова.

"Оставката е персонален акт. Не мога да приема казаното от Валери Симеонов, това не предстои на коментар и е реалност. Всеки би трябвало да носи отговорност за думите, които е споделил, само че ми прави усещане, че в медиите и обществето се отделя повече внимание на думите на един, за сметка на различен. Думите, че българските сме дебили не са ли засегнатост? Те бяха казани от народен представител и съвсем никой не им обърна внимание. Не мога да разясня какво ще стане след оставката на Валери Симеонов - дали ще се върне в Народното събрание, дали НФСБ ще предложат нов вицепремиер. Това е решение на тяхната коалиция. След това би трябвало да има съдружен съвет ГЕРБ - Оперативна програма и да се разиска всичко. Със сигурност неустойчивостта в Оперативна програма и споровете там не въздействат добре на страната. Скандалите там малко ми наподобяват на тийнейджърска работа. Те би трябвало да схванат, че са виновни и огромни хора и би трябвало да създадат взаимни отстъпки, с цел да има непоклатимост в страната ", разяснява тя оставката на вицепремиера Валери Симеонов и нестихващите кавги при Оперативна програма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР