Хубаво е човек да си купи двете противогрипни лекарства, които

...
Хубаво е човек да си купи двете противогрипни лекарства, които
Коментари Харесай

Вижте какво съветва за грипа проф. Кантарджиев

Хубаво е човек да си купи двете противогрипни медикаменти, които са скъпи, само че в случай че се употребят в първите 24 часа на другия ден ще си здрав и няма да поразболееш фамилията си. Това съобщи проф. Тодор Кантарджиев, шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания, в ефира на Българска национална телевизия във връзка захлаждането и идния грип.

У нас 2,4% от хората поставят ваксини. В Съединени американски щати 80% от сетрите и 60% от лекарите са ваксинирани. В България доста дребен % от лекарите са ваксинирани, не сме за образец, вметна още той.

По думите му мощно се е надявал това лято, блягодарение на ограниченията, морбилито да изчезне. "Последната седмица има три заболели деца под 1 година. Майки, пазете си децата! Не ги водете насам - натам ", прикани той. " Учебната година ще е тестване и ще забележим дали сме се преборили с морбилито. Западнонилска тресчица ще е тестване за България. Имаме потвърдени 5 случая на болестта у нас, само че топлото време продължава, както и ухапването от комари ", изясни професорът.

Той съобщи, че чака заболяване от антракс по животните. "Ако животно се разболее - викайте ветеринар, а не го колете и правете на сурови наденици ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР