Хубаво е често да почистваме дома си от ненужни вещи,

...
Хубаво е често да почистваме дома си от ненужни вещи,
Коментари Харесай

Вещи и предмети у дома, от които трябва НЕЗАБВНО да се отървете

Хубаво е постоянно да почистваме дома си от ненужни движимости, първо, тъй като по този начин пречистваме силата си, и второ – тъй като освобождаваме физическо пространство за новото. Сред нещата, които най-често имат потребност от разчистване, са облеклата и с това ще се съгласят най-много дамите.

Истината е, че те носят сила и тя може да бъде отрицателна и да притегли в живота ни проблеми, заболявания или други неприятности. Вижте от кои ненужни движимости е добре да се отървете.
 5 движимости, които изсмукват силата ни и не подозираме за това 5 движимости, които изсмукват силата ни и не подозираме за това
В живота си се заобикаляме с разнообразни движимости на работното място или вкъщи. Често даже не се замисляме за това, само че в доста от случаите те...

Дрехи, свързани с неприятни мемоари – неприятните мемоари оставят трайна след освен в съзнанието, само че и на облеклата ви. Ако сте претърпели нещо неприятно с избрани облекла и се сещате за това, най-добре ги изхвърлете. Така ще пречистите силата си и те няма да изтезават душата ви. Може би свързвате някоя блуза с провалено изявление за работа или уволняване, отървете се от нея.

Дрехи, които не са ваши – облеклата попиват силата на своя притежател и това не всеки път е хубаво нещо. Добре е вкъщи да нямате непознати облекла, тъй като не знаете какъв човек ги е носил преди този момент. Иначе може да си навлечете неприятности, проблеми, здравословни грижи поради дреха, носена от някой с сложна орис. Добре е да имате такива, които само вие сте носили и носите.

Монохромни облекла – това са облекла, чиито цветове доминират в сивата гама – бяло, сиво, черно. Ако те са единствените в дрешника ви, неотложно внесете цветни попълнения. Цветовете имат силата да притеглят позитивна сила и да въздействат на настроението на човек. Направете смяна и внесете цвят в дрешника. Ще видите какъв брой по-добре ще се почувствате, в случай че облечете дреха в ослепителен цвят. Усмивката незабавно ще се появи на лицето ви, хората ще ви виждат, а комплиментите ще са доста повече.

Обувки, които не са вашия номер – съгласно китайско поверие, тайната на безконечната младост е в краката, а с тях са трайно свързани и обувките, които носите. Може да привлечете позитивната сила на своя страна, в случай че носите обувки, които ви пасват идеално и са ви комфортни. Отървете се от всички неуместни и такива, които са разнообразни от вашия номер.
 Тези движимости нямат място в дома ви! Носят неприятен шанс! Тези движимости нямат място в дома ви! Носят неприятен шанс!
Това са суеверия, които датират от епохи наред и обгръщат разнообразни култури и нации. Може би и вие имате нещичко вкъщи за шанс, бил...

Дрехи на умрял човек – не е въпроса да носите такива, а да ги съхранявате. Отървете се от тях допустимо най-скоро. Може да ги дарите на някоя организация. Тези облекла не носят наслада, те притеглят разногласия, проблеми със здравето или с работата. Ако получите скъпо украшение като фамилно завещание, преди да започнете да го носите, го пречистете от силата, която е попило до този миг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР