Хубаво е, че ГЕРБ успя да увеличи учителските заплати. Въпросът

...
Хубаво е, че ГЕРБ успя да увеличи учителските заплати. Въпросът
Коментари Харесай

Изненадващо! БСП изкоментира 100-те дни на кабинета „Борисов 3“: Крайно време е да обединим, но...

Хубаво е, че ГЕРБ съумя да усили учителските заплати. Въпросът обаче не е единствено за парите. И ние като съпротива сме „ За “, само че значимо е да помислим докога българските деца ще бъдат най-неграмотни в Европа. ГЕРБ обаче не вършат нищо в областта на обучение, сигурността и опазването на здравето. Тя нямат визията по какъв начин да се вършат промени. Когато се стигне до тях, държавното управление на ГЕРБ постоянно подава оставка. Това съобщи заместник-председателят на „ Българска социалистическа партия лява България “ Драгомир Стойнев във връзка стоте дни ръководство на кабинета „ Борисов “ 3.

Той не предвижда и този кабинет на Бойко Борисов да издържи още дълго време и заприказва за възможна оставка на държавното управление. „ За разлика от тях, когато Българска социалистическа партия е управлявало постоянно е увеличавало заплатите “, разясни зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

„ Крайно време е когато имаме проблем в България всички (партии) да се обединим, с цел да имаме проект за деяние. Проблем е, че нямаме подобен, а имаме безпорядък, който ръководещите не могат да разрешат “, отсече Стойнев във връзка протичащото се с проблема „ Калиакра “.

По думите му Българска социалистическа партия е градивна и поредна партия и когато се прави нещо съзнателно от страна на кабинета на Борисов те са ги подкрепяли и ще ги поддържат за в бъдеще.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР