Хубавицата, която много години мълчи относно личния си живот, разкри

...
Хубавицата, която много години мълчи относно личния си живот, разкри
Коментари Харесай

Репортерката на „Папараци“ взриви нета с любовната си история


Хубавицата, която доста години мълчи по отношение на персоналния си живот, разкри без имена, че за последно е обичала преди 2 години и даже посъветва милиони хора да следват сърцето си.

Всичко потегли от сватбата на Даниел Петканов с Александра Богданска. Именно това събитие накара журналистката да направи коментар по тематиката, който започваше по този начин:

„ Днес, безспирно чувам за снощната женитба на Даниел Петканов и Александра Богданска. И до момента в който множеството хора настойчиво размишляват дали това е действителност или добре скърпен ПР трик, то едни думи от устата на скандалната младоженка, ме хвърлиха в следващи размишления...

“Защото ти си това, което желая, а не това, което би трябвало! “...Станах като ужилена от комфортното канапе и вътрешно се попитах „ Кога за последно обича както искаш, а не както би трябвало?! “...Или към този момент бях приела, че животът ми би трябвало да е комфортен, както канапето?!...`...В продължението на думите си Методиева показа, че е имала такава обич, преди 2 години, за която даже майка й е била срещу... Накрая журналистката прикани всички, да имат храброст и да обичат както желаят, а не както би трябвало “.

Буквално за часове написаното гръмна в целия „ Facebook “ и беше споделено над 500 пъти. Самата Методиева загатна, че това е началото на един нов план и самата тя е била любопитна по какъв начин ще се одобряват тълкуванията й, които по всичко проличава, че радват на всеобщо утвърждение и голям брой лайкове.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР