„Хубавите неща идват, когато събереш интересни предизвикателства с добра група

...
„Хубавите неща идват, когато събереш интересни предизвикателства с добра група
Коментари Харесай

Нетера учреди Консултативен съвет

„ Хубавите неща идват, когато събереш забавни провокации с добра група хора ", споделят членовете на борда

Нетера учреди външен самостоятелен Консултативен съвет за своята група от компании. Неговата роля ще е да дава експертиза, насоки и информация на притежателя и оперативните ръководители на компанията в области като маркетинг, продажби, финансиране, разширение и доста други.

Консултативният съвет на Нетера притегли експерти от международна класа с разнороден опит, стимулирани от опцията да бъдат част от екипа на компанията в този трогателен миг от нейното развиване.

„ Имаме доста амбициозни проекти за развиването на Нетера в близко бъдеще и съм уверен, че благодарение на консултативния съвет ще успеем да реализираме задачите си. Ние се стремим освен да се развиваме, само че и да го вършим стабилно и да станем доста по-глобални и интернационално значими. След първото ни съвещание на борда аз съм доста окуражен от вероятността да работя с такива експерти ", сподели Невен Дилков, създател и шеф на Нетера.

„ Радвам се, че успяхме да образуваме този Консултативен съвет и съм персонално разчувствана, че мога да допринеса за развиването на българско сдружение, което има упоритости оттатък стандартните, капацитет да основава нововъведения и да трансформира промишлеността. Очаквам с неспокойствие да работя взаимно с Астрид, София и Густаво, с цел да допринесем за корпоративно развиване ", сподели Милена Иванова, ръководител на Консултативния съвет.

Невен Дилков, Джордж Шлосарек и Мая Калчева са непрекъснати членове на Консултативния съвет, като се чака към него да се причислят и други ръководители от компанията.

В новия, втори епизод от подкаста на Нетера, можете да чуете диалога на Милена Иванова - ръководител на Консултативния съвет, и Мая Калчева - член на съвета и действен началник „ Маркетинг и връзки " на Нетера.

За членовете на Консултативния съвет

Милена Иванова, ръководител на Консултативния съвет, сертифициран непослушен шеф (IDP-C), самостоятелен консултант, обучител и наставник, основана в София, България

От 2015 до 2020 година Милена е непослушен шеф на Vostok Emerging Finance - обществено листван рисков фонд (MCAP Щатски долар 350 млн.), който влага в нови финтех компании на разрастващите се пазари.

Тя е самостоятелен консултант, обучител и наставник от 2013 година и е създател на oshadhi.bg.
Опитен експерт с процедура във финансови институции, Милена е специализирала в корпоративните финанси, финансовите изследвания, ръководството на активи и рисковите вложения.

Преди да приключи магистратурата си в INSEAD, Франция през 2003 година, тя е работила 5,5 години в областта на търсенето и подбора на личен състав. Този опит ѝ е дал солидна основа за човешкия аспект от ръководството на екипи и бизнеси.

Милена има 20-годишен професионален опит на разрастващи се пазари - с изключение на в Лондон и Виена, тя е заемала разнообразни позиции в Полша, Казахстан и Русия.

Астрид Раухфус, ръководещ шеф и сътрудник в The Boston Consulting Group (BCG), основана в Мюнхен, Германия

Астрид има над двадесет години опит в стратегическото консултиране с фокус върху дигитализацията, излизането на пазара и трансформацията на софтуерни и телекомуникационни компании. Астрид е потвърдила способността си да ръководи сполучливо огромни стратегии, както и линейни организационни структури, и е натрупала лидерски опит в интернационално съдействие с топ гении и в допир с най-съвременни процеси, системи и принадлежности.

Густаво Бърние, ръководещ шеф, член на изпълнителния съвет на Designit - световна иновационна компания, добита от WiproDigital, основан в Лондон, Англия

Густаво е посветил по-голямата част от кариерата си да оказва помощ на екипи да трансформират компании и промишлености посредством цифровизация. В своя 25-годишен опит той е живял и работил в Ню Йорк, Буенос Айрес, Лондон, Сао Пауло и Мадрид. Бил е един от първите чиновници и основен управител на Despegar.com - най-голямата онлайн туристическа организация в Латинска Америка, чието първично предложение на акции на Nasdaq е през 2017 г.

Густаво е основен изпълнителен шеф и основен маркетинг шеф по време на възхода на HotelUrbano.com - онлайн туроператор с годишен оборот от 100 милиона щатски $, и е бил началник на цифровия маркетинг в eBay Испания.

Той е съдействал за смяната и на други огромни компании в качеството си на световен цифров шеф на WPP и като сътрудник в AlmapBBDO. По негово време - през 2011 година, AlmapBBDO е отличена за най-креативната организация в света, а през 2012 и 2013 година е на 3-то място.

За да способства за позитивно обществено и икономическо влияние, отвън ежедневната си работа Густаво е зает с рисков капитал и софтуерни стартъпи. Той работи про-боно за EAI - капиталова организация, която подкрепя с капитал обещаващи и амбициозни млади бизнесмени в Руанда. Густаво е в борда на Woom Fertility - софтуерна компания, фокусирана върху здравето на дамите.

Софѝя Маримба, финансов бизнес сътрудник на Western Europe Finance - нов бизнес на Microsoft, основана в Лисабон, Португалия

Софѝя е работила през последните 10 години в региона на комерсиалните финанси - в началото във Vodafone, а в този момент в Microsoft. Нейният над 20 години професионален опит, в това число седем години в управническото консултиране, е концентриран върху софтуерната промишленост и в региона на търговията и финансите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР