Хубави са новините от Бъкингамския дворец. След близо две години

...
Хубави са новините от Бъкингамския дворец. След близо две години
Коментари Харесай

Принц Чарлз - все по близо до трона

Хубави са новините от Бъкингамския замък. След близо две години анулация поради пандемията, култивиран празненства се завръщат с цялостна мощ. Е, ще бъдат без 96-годишната кралица Елизабет, само че то е по разбираеми аргументи - поради преклонната ѝ възраст и здравословните проблеми напоследък.
 Кукла барби, уиски, парфюм, дамска чанта - по какъв начин фирмите означават платинения празник на кралица Елизабет II
Всички обичат кралицата

Как да внесем Елизабет II вкъщи

Но за останалата част от кралската фамилия, купонът се възобновява. В сряда принц Чарлз, брачната половинка му Камила, херцогинята на Корнуол, и принцеса Ан поеха длъжността на кралицата и бяха домакини на провелото се в градините на двореца празненство. И посрещнаха над 8000 посетители.

Всички присъстващи на празненството бяха облечени съгласно протокола - мъжете в типичен костюми и цилиндъри, а дамите в красиви рокли в пъстри цветове. И даже мрачното британско дъждовно време не попречи всичко да протече с въодушевление и позитивни страсти.

74-годишната Камила и 71-годишната принцеса Ан бяха прозорливи и носеха чадъри - високо над главите си, до момента в който прекосяваха през зелените морави. 73-годишният принц Чарлз също имаше на разположение чадър, който избра да го употребява като бастун, до момента в който не се наложи да го използва по предопределение.

Градинските празненства в Бъкингамския замък обичайно се организират от 60-те години на предишния век и са част от служебните отговорности на ръководещия монарх. Освен че се смесват с членове на кралското семейство, на гостите наложително се сервират чай и сладкиши.

И в случай че създадем информация в уеб страницата на кралското семейство, излиза наяве, че единствено на едно сходно празненство се сервират към 27 000 чаши чай и се употребяват 20 000 части сладкиши, написа People.

Последното градинско празненство, което бе проведено от кралица Елизабет в Бъкингамския замък, бе през 2019 година Тогава към него се причислиха трима от нейните внуци: принц Хари, принцеса Беатрис и Йожени.
 Кралица Елизабет, принц Чарлз, британският парламент и първата му тирада вместо кралицата
Специалният първи път на принц Чарлз

С какво го натовари кралицата

А през сегашния месец в Бъкингамския замък са планувани още редица празненства. И даже кралицата да не може да участва на нито едно, те сигурно ще не престават да се организират. Защото има кой да я наследи. Това пролича и във вторник, когато принц Чарлз размени за първи път майка на държавно разкриване на сесията на Народното събрание, изпълнявайки значимото конституционно обвързване да произнесе речта на кралицата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР