Хубавата серия на Удинезе под ръководството на Масимо Одо бе

...
Хубавата серия на Удинезе под ръководството на Масимо Одо бе
Коментари Харесай

Удинезе развали добрите впечатления срещу СПАЛ

Хубавата серия на Удинезе под управлението на Масимо Одо бе леко засенчена от равенството 1:1 с новака и борещ се за оцеляване СПАЛ в 21 кръг на Серия “А”.

На стадион “Фриули” домакините поведоха през първото полувреме след попадение с глава на Самир, който засече центриране от корнер на Родриго де Паул, а стражът на СПАЛ Алфред Гомис не се намеси безапелационно и разреши топката да мине голлинията.

Finisce qui il secondo tempo di #UdineseSpal. Alla Dacia Arena #Udinese 1 @spalferrara 1.#ForzaUdinese #SerieATIM pic.twitter.com/pBRvQsx1Bx
— Udinese Calcio (@Udinese_1896) January 21, 2018
Опитният стрелец на новаците Серджо Флокари обаче изравни резултата в 49-ата минута, откакто фриуланите не можаха да изчистят топката при центриране от фаул наоколо до наказателното поле. В получилото се безредие 33-годишният Мирко Антенучи насочи по земя кълбото към дребния пенал и там сътрудникът му в нападението засече за крайното 1:1.

СПАЛ на процедура има учредения да съжалява за изпуснатата победа, тъй като имаше повече положения и преимущество във всички статистически индикатори, а Удинезе вкара при единствения си прецизен удар.

Новаците остават на 18-о място в класирането с 16 точки, само че към този момент изостават с 2 от 17-ия Кротоне, който съкруши с 3:0 Верона като посетител. Удинезе е осми с 29 точки, само че може да бъде изпреварен от Торино (29) и Милан (28), които са с мач по-малко. Серия А 21 кръг, неделя 21 януари  Удинезе 1:1краен резулат  Спал 2013
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР