Хубавата Розмари Тишер направи истински фурор още с влизането си

...
Хубавата Розмари Тишер направи истински фурор още с влизането си
Коментари Харесай

Хубавата Розмари е на 33, а изглежда като ученичка! Откриват я за манекенка, докато се разхожда по „Витошка”

Хубавата Розмари Тишер направи същински възторг още с влизането си в къщата на Големия брат. Нито феновете, нито съквартирантите (с изключение на Валентин Кулагин) я познаваха, само че от пръв взор я харесаха. Коя обаче е хубавицата с българо-германски корени?

Розмари е на 33 години, само че наподобява най-малко 15 години по-млада и то без нито една промяна при еластичен хирург. Макар да е от разбъркан генезис, тя въплъщава точния смисъл на понятието „ българска красота ”. Баща ѝ е немец, само че хубавицата безусловно е одрала кожата на майка си, която е родом от Казанлък. Детските си години Розмари прекарва главно зад граница, учи в католическо учебно заведение, само че поради майка си се мести в България, откакто приключва гимназия. Жената доста държала щерка ѝ да се запише в български университет. Специалността, която момичето избрало, е логика на психиката. Завършва я в Софийския университет и към днешна дата има бакалавърска тапия. Това обаче не ѝ стига. Младата жена желае по-висока просветителна степен и сега прави магистратура в същата компетентност.

Ученето върви относително постепенно, защото Розмари е една от най-търсените манекенки в организацията на Ивет Григорова и непрестанно е на път. Майката на Луиза Григорова споделя, че българо-германката е извънредно търсена в целия свят. Тя има контракти с още две организации за модели – едната е основана в Лондон, а другата – във Франкфурт на Майн.

Успехът за нея идва ненадейно . За модата я откриват, до момента в който се разхожда по столичната комерсиална улица „ Витошка ”. С лучайно я вижда букерът на Ивет Григорова, който я стопира и ѝ предлага да отиде в офиса на организацията. Първоначално хубавата полугерманка не има вяра, че това е съществено предложение. Тя приема думите на сътрудника като смешка и на собствен ред стартира да се майтапи с него. Въпреки това обаче след няколко дни отива в офиса и незабавно е утвърдена за модел. Минава през курс на образование, след което стартира да дефилира безусловно в целия свят.

Розмари сменя локациите през няколко седмици. 2018 година да вземем за пример за нея стартира в Мексико, където прекарва към два месеца. После идва в София. Две седмици по-късно е в Париж, следва Тенерифе, а в средата на април – Казанлък. През май към този момент е в Испания, на Гергьовден се снима с гвардейците, които дежурят пред българското президентство, седмица по-късно е във Варна, а при започване на юни взе участие в „ София прайд ” в поддръжка на хомосексуалистите. Макар да има десетки другари гейове и лесбийки, хубавицата твърди, че е хетеро и има съществено гадже. По информация на „ Уикенд ” той е немски предприемач, който към този момент няколко години има връзка с моделката. Заради непрекъснатите ѝ пътувания поддържат връзките си от разстояние. За любовта им съществена заслуга има взаимното доверие сред двамата, написа " Уикенд ".

Една от персоналните задачи на хубавицата е да разпространява България измежду познатите си в целия свят. Макар да не е расла в страната ни, тя откровено се гордее с корените си, с розовата котловина, където е израсла майка ѝ и поради която е кръстена Розмари. За разлика от множеството българи, моделката е влизала в същинска розоварна и е на „ ти ” с особеностите на производството на розово масло. Тази пролет тя е направила цяло фотосесия измежду чувалите розов цвят, като е обяснила на почитателите си в обществената мрежа (повечето-чужденци), че България е единствената страна в Европа, чийто климат е подобаващ за развъждането на това растение. Освен това не стопира да хвали Черно море, българските курорти, културните ни забележителности и всички останали преимущества на страната ни, на които нормално внимание обръщат единствено чужденците.

В организацията на Ивет Григорова са безапелационни, че полугерманката е една от най-търсените и най-работещите модели в България. Напоследък я търсят главно в Испания и Азия. Най-ценното в нея, с изключение на 180-те сантиметра височина, хубавото лице и идеалната фигура, било, че няма татуировки и естетични корекции, нито прекалява с макиажа. На кастинги ходела без грим, което било наложително изискване на всички огромни организации.  Зрителите на „ ВИП Брадър ” пък разясняват големия контрастност сред нея и плеймейтката Нора Недкова. За разлика от варненката, чиито провокативни фотоси извират в интернет, голи фрагменти с Розмари мъчно биха се намерили – в случай че въобще съществуват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР