Хубавата Елена забрави Кулагин, пише "България днес". Красавицата нашумя покрай

...
Хубавата Елена забрави Кулагин, пише "България днес". Красавицата нашумя покрай
Коментари Харесай

Хубавата Елена забрави Кулагин! Красавицата има нов мъж след 10-годишна връзка с гримьора

Хубавата Елена не помни Кулагин, написа "България през днешния ден ".

Красавицата нашумя около присъединяване на гримьора във "ВИП Брадър ". Тогава Елена Виан се появи в студиото, с цел да брани бившето си гадже и разкри нещо изненадващо - двамата са имали 10-годишна връзка, само че най-после се разделят. В къщата Валентин Кулагин призна, че ѝ е изневерил на осмата година, само че той на нея имал цялостно доверие, защото единствено си стояла у дома.

"Близки сме с Кулагин повече от девет години. Няма да изпадам в детайлности и да изяснявам връзките ни ", показа преди време пред "България Днес “ красивата танцьорка. Въпреки разлъката двамата не престават да са положителни другари и поддържат връзка. Но надалеч по-пламенна е Елена с новия си мускулест другар. Двамата неотдавна са били на морска почивка и не крият любовта си един към различен.

Междувременно бившето гадже на Кулагин лъсна на татуировка. Сексапилната Елена се появи върху ръката на незнайна госпожица. Рисунката е с големи размери, а на нея е пресъздадена Елена, преобразена артистично за танците си.

"Радвам се, че въодушевявам изкуство. Честито на момичето! “, възторгна се червенокосата мома, която също има няколко татуировки по тялото си. Елена се изявява като клубна танцьорка и по тази причина визията й е от голямо значение. Тя може да се похвали с поддържано тяло, по което няма нито една непотребна лой. Един от най-големите й триумфи е, че тя е класирана в топ 20 на международни хубавици в класацията на американското списание „ Максим “.

Преди години Елена се снима в рекламата на мастика дружно с Мариан Вълев. Тогава излезе слухът, че двамата са гаджета, само че артистът отхвърли, като сподели, че червенокоската има съществено гадже от години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР