Хубав, романтичен и благоприятен ден.Овен – Като огнен знак, вие

...
Хубав, романтичен и благоприятен ден.Овен – Като огнен знак, вие
Коментари Харесай

Раци, днес ще живеете в любовна хармония

Хубав, сантиментален и удобен ден.

Овен – Като огнен знак, вие се оставяте да бъдете увлечени от импулсите на сърцето, само че през днешния ден се пробвайте да накарате разсъдъка да господства в дейностите ви, с цел да не вършиме неточности и да не действате непринудено.

Телец – Съсредоточете се повече върху градивните решения на нещата, които би трябвало да бъдат изпълнени. Благоприятен ден във всички връзки, изключително в любовта. През целия ден настроението ви ще остане положително.

Близнаци – Добрите трептения ще продължат да текат денем, с помощта на сладкия продан на сили сред Венера и Нептун, който ви предизвиква да прегърнете лукса от уюта на дома. Страстната и сантиментална сила ще ви откри по-късно.

Рак – Пригответе се за един спокоен и прекрасен ден. Има някои неща, за които би трябвало да се погрижите. Днес ще сте идеално синхронизирани с колегата си и ще сте на едно мнение по всички въпроси. Ще можете да се разбирате даже единствено с взор.

 жена, мъж

Лъв – Днес почивайте колкото може повече. Обградете се единствено с това, което в действителност ви прави щастливи. Любовният ви живот ще ви даде това вълшебно допиране, от което се нуждаете толкоз доста.

Дева – Звездите ви дават обещание щастливо развиване на събитията, в случай че не се отклоните от проектите си. Днес ще бъдете в въодушевление за романтика и сърдечно другарство, което ще насърчи мира във вашите връзки.

Везни – Вашето умерено наличие ще има успокояващо влияние върху хората край вас. Отделете малко време и се концентрирайте върху най-значимите си взаимоотношения по-късно денем.

Скорпион – Творческа сила и креативност ще ви залеят, когато Луната стартира да се доближава към Нептун вечерта, макар че може да се окажете изгубени в мечти, в случай че не насочите тези трептения в продуктивна посока.

Стрелец – Чувство на замаяност може да ви настигне през днешния ден. Няма да ви се желае да се отдалечавате от спалнята. Енергията ви ще бъде ниска, тъй че използвайте този миг, с цел да си починете добре. Благоприятен ден за четене, пасивна отмора, релаксация.

Козирог – Чувствате се изпълнени с жизнеспособност и доста стимулирани. Вашето време пристигна и звездите желаят да ви подарят мотиви да се усмихвате същински! Може да се появят благоприятни условия, които не сте очаквали.

Водолей – Бъдете дейни, само че избягвайте прибързаността. Благоприятен ден за духовно другарство, флирт или обич. Днес вероятността от приятни изненади се усилва, изключително на публични места.

 жена

Риби – Лунната сила е доста регенерираща за вас и може да даде нова посока на живота ви. Ще имате харизма, прелест и ще сложите всички в джоба си. Приятелите ще бъдат подарък за вас и ще ви дадат силата и поддръжката, от която се нуждаете.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР