Huawei започва разпространението на стабилната версия на фирмения потребителски интерфейс

...
Huawei започва разпространението на стабилната версия на фирмения потребителски интерфейс
Коментари Харесай

Huawei обяви датата на излизане на Android 9 Pie за 9 свои смартфона

Huawei стартира разпространяването на стабилната версия на фирмения потребителски интерфейс EMUI 9.0, основан на операционната система Android 9 Pie. Китайският производител заяви във Weibo, че тази събота, 10 ноември, ще стартира разпространението на EMUI 9.0 за 9 модела свои смарт телефони.

За разлика от другите производители, Huawei предлага ъпдейт както за смарт телефоните, излезли тази година, по този начин и за устройствата от предходната година. Huawei доста бързо се оправи с акомодацията на фърмуера, за разлика от да вземем за пример Samsung и LG, които не бързат с новата версия на Android.

Смартфоните на Huawei, които на 10 ноември ще се обновят до Android 9 Pie:

Huawei P20
Huawei P20 Pro
Huawei Mate 10
Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Porsche Design
Huawei RS Porsche Design
Honor 10
Honor V10
Honor Play


Какво ново предлага EMUI 9.0

Huawei акцентира, че EMUI 9.0 е едно от най-значителните обновявания на фирмения потребителски интерфейс за последно време. Оптимизирана е работата на потребителския интерфейс, нараснала е продуктивността и работата на софтуера е по-гладка. Обновяването усъвършенства многозадачната работа, предлага адаптивни режими за надзор на ресурса на акумулаторната батерия и прибавя режима GPU Turbo 2.0. Новият режим покачва продуктивността на графичния процесор и усилва бързодействието в игрите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР