Huawei Watch GT спечели симпатиите на много потребители със семпъл

...
Huawei Watch GT спечели симпатиите на много потребители със семпъл
Коментари Харесай

Huawei Watch GT 2 - смарт часовник с дух на фитнес гривна

Huawei Watch GT завоюва благосклонностите на доста консуматори със обикновен интерфейс, дълъг живот на батерията и огромен лист от спортно насочени функционалности.

Тазгодишният Watch GT 2 е разумно продължение на серията, което въплъщава всички най-приятни характерности на първия модел, като прибавя и още няколко нови детайла.

Watch GT 2 идва в два размера - по-големият е с 46-милиметров панел, до момента в който по-малкият и по-тънкият модел е с размер от 42 милиметра.
 Снимка 448954

И двата часовника разполагат с ярки AMOLED екрани, само че се разграничават в дизайна си.

Докато при 46-милиметровия вид виждаме пълен циферблат към екрана, дребният Watch GT 2 наподобява много по-елегантен с леко огънатия си екран, който внимателно се скрива в страничните рамки.

Единственият минус тук е, че лицата на екраните не могат да бъдат огромно променяни и разкрасявани, както при Apple Watch да вземем за пример, само че това най-вероятно се дължи на обстоятелството, че Watch GT 2 е смарт часовник със мощно изразена спортна употреба.
 Снимка 448955

Тези часовници могат да разпознават до 190 придвижвания и да регистрират интензивността ни при общо 15 типа спорт, разполагат с вграден датчик за пулс, датчици за следене на съня и GPS антена.

Това ги прави извънредно положителни джаджи за хората, които обичат да спортуват постоянно, да катерят планини и така нататък, само че има какво да предложат и на хората, които залагат повече на работа и бизнес.
 Снимка 448953

Големият Watch GT 2 разполага с микрофон и високоговорител, които обезпечават опция за осъществяване на диалози непосредствено от часовника, като сигналът сред телефона и часовника ни е постоянен на разстояние от до 150 метра.

Една от най-атрактивните страни на Watch GT 2 обаче е батерията, която при дребния модел устоя на до една седмица естествена работа, а при по-големия седмиците стават две. Липсва алтернатива за безжично зареждане, само че пък батерията се цялостно единствено след към час зареждане с кабел.

Големият Watch GT 2 към този момент е разполагаем в комерсиалната мрежа у нас на цена от 479 лв., а по-малкият модел ще се появи към средата на ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР