Huawei Watch GT бе пуснат на пазар по-рано тази година.

...
Huawei Watch GT бе пуснат на пазар по-рано тази година.
Коментари Харесай

Вече можете да правите сами екраните си за Huawei Watch Gt

Huawei Watch GT бе пуснат на пазар по-рано тази година. Най-забележителното в часовника е, че той не употребява Wear OS. Още преди да има проблеми със Съединени американски щати, Huawei взема решение да употребява лична операционна система за умния си часовник. Най-отчетливият минус на платформата е, че липсваха положителни варианти за лице на часовника.

Сега това е поправено. Потребителите могат да основат екран за часовника си по собствен усет. Прилагането става през новата бета версия на приложението Health. За момента е налично единствено за потребителите с китайско Huawei ID. В тази тематика може да откриете нужните запаси, с цел да заобиколите това, както и малко информация на британски.



След като сме създали дизайна, можем да го прибавим в DCIM досието на часовника чрез Hi Suite. След това отиваме още веднъж в Health, натискаме на Watch Faces, където има бутон „ + “. Натискаме го, избираме “Files ” и демонстрираме файла с дизайна, който желаеме да използван.

Във форума на Huawei се намират няколко урока, които изясняват процеса по дизайн и апаратура. Може да ги видите ТУК  (на китайски)

Потребители към този момент споделят своите дизайни, с цел да оказват помощ на хората, които не желаят да губят време да си ги създадат сами, или не могат да се оправят с езика. Някои от тях може да намерите тук (на английски).

В дейна разработка е и особено приложение за основаване на дизайн на екрана за Huawei Watch GT. Неговото име е “Dial Master ” и то е по-интуитивно. Можем да качваме съставни елементи, да ги слагаме на мечтаните позиции, да прибавяме спомагателни екстри. Приложението по-късно ни дава нужния за инсталацията файл. Повече информация може да намерите тук (на китайски).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР