Huawei успява да се противопостави на засиления американски контрол и

...
Huawei успява да се противопостави на засиления американски контрол и
Коментари Харесай

Ръстът на Huawei се ускорява въпреки заплахите от САЩ

Huawei съумява да се опълчи на засиления американски надзор и възбраните на оборудването му в някои страни, като означи още по-висок растеж на приходите от прогнозите през първите два месеца на годината.

Продажбите на компанията през януари и февруари са скочили с 35,8 на 100 по отношение на същия интервал на 2018 година, съобщи на събитие в Москва Рен Женфей, създател и основен изпълнителен шеф на Huawei. Речта му бе оповестена във вътрешния конгрес на компанията и споделена с изданието на GSMA Mobile World Live. Женфей означи, че мощният напредък „ е удостоверение за напъните на всеки чиновник... Компанията е по-обединена в този момент и не се опасява от компликациите “.

 Рен Женфей, създател и основен изпълнителен шеф на Huawei.

Приходите нa Huawei за 2018 година са нарастнали с 21% на годишна база до $108,5 милиарда и се предвижда да се усилят с още 15% през 2019 година, растеж, сравним с този от 2017 година Преди месец Huawei сподели, че към този момент има подписани 30 контракта за 5G, като е доставила повече от 40 хиляди съвместими с новия стандарт базови станции.

Наскоро Huawei предприе стъпки в Съединени американски щати, с които се бори против възбраната на нейното съоръжение. През предходната седмица тя заведе иск във Федералната комисия по връзки за отпадане на препоръчаното предписание, което не разрешава на оператори да употребяват държавни фондове, с цел да купуват нейно съоръжение. По-рано този месец компанията заведе и дело в щатски федерален съд, с което оспорва възбраната държавни организации да употребяват нейни устройства, като се стреми да получи правосъдна забрана на това ограничаване.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР