Huawei Technologies ще се нуждае от повече време, за да

...
Huawei Technologies ще се нуждае от повече време, за да
Коментари Харесай

Huawei не се отказва да стане №1 на пазара на телефони въпреки забраната

Huawei Technologies ще се нуждае от повече време, с цел да се трансформира в най-големият производител на мобилни телефони в света - цел, която китайската компания искаше да реализира още в края на тази година, съобщи старши управител във вторник.

" Щяхме да станем най-големите през четвъртото тримесечие (на тази година), само че в този момент считаме, че този развой ще отнеме повече време ", съобщи Shao Yang, основен шеф по тактиката в Huawei Consumer Business Group, представен от Reuters. Забавянето явно се дължи на възбраната, издадена от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Гугъл и редица други американски и други компании оповестиха, че стопират да работят с Huawei, което лишава китайския производител от значими съставни елементи и цялостен достъп до Android и услугите на Гугъл.

По думите му, компанията продава сред 500 хиляди и 600 хиляди телефона всеки ден. Той не посочи дали тези данни са настоящи към днешна дата или са от преди възбраната.По данни на Gartner Huawei е вторият максимален производител по брой продадени телефони през първото тримесечие, като изостават единствено от Samsung. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР