Huawei Technologies предлага 1,5 милиарда долара на разработчиците на софтуер,

...
Huawei Technologies предлага 1,5 милиарда долара на разработчиците на софтуер,
Коментари Харесай

Huawei налива 1,5 млрд. долара в програмата си за разработчици

Huawei Technologies предлага 1,5 милиарда $ на разработчиците на програмен продукт, ухажвайки световната софтуерна общественост в миг, когато Съединени американски щати ускоряват вниманието си върху китайския колос, съобщи Bloomberg.

Най-голямата китайска софтуерна компания има за цел да усили вложенията в своята стратегия за разработчици през идващите пет години, съобщи заместник-председателят Кен Хъ на годишна конференция. Програмата беше основана, с цел да насърчи вътрешните играчи да основават приложения за услугите на Huawei.

Huawei форсира дейностите си, откакто администрацията на Тръмп наложи наказания против продажбата на американска технология и насърчи съдружниците си да прекратят връзките си с китайската компания. „ Има доста опасения по отношение на 5G решенията на Huawei. Вярваме, че тези опасения са безпочвени ”, съобщи Хъ пред кореспонденти в Шанхай.

Компанията към този момент подписа повече от 60 търговски контракта за създаване на 5G мрежи в международен мащаб, уточни още Хъ и добави, че Китай е подготвен да приключи първата фаза на своето показване на 5G доникъде на идната година.

Компанията има намерение да построи база от 5 милиона партньори-разработчици. „ Работата по това е към този момент стартира и получихме доста положителни мнения “, заключи Хъ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР