Huawei Technologies Co. забавя пускането на сгъваемия си телефон до

...
Huawei Technologies Co. забавя пускането на сгъваемия си телефон до
Коментари Харесай

Huawei забавя сгъваемия си телефон

Huawei Technologies Co. забавя стартирането на сгъваемия си телефон до септември. Първоначално се очакваше той да излезе на пазара този месец, написа The Wall Street Journal.

Моделът Mate X с цена $2 600 е върнат за усъвършенстване на екрана - най-сложният механически съставен елемент в него, споделя Винсънт Пенг, старши вицепрезидент в Huawei. Samsung също забавиха стартирането на своя Galaxy Fold, като за момента няма информация по кое време и дали той ще излезе на пазара.

Забавянето на модела, който сътвори голям интерес, е още един проблем за китайската компания, която попадна в забранителния лист на Съединени американски щати.

Пенг уточни, че създалата се обстановка няма отношение към възбраната, нито приказва за проблеми във веригата за доставки. Но призна, че към момента не е ясно дали телефонът ще има лиценз от Гугъл да употребява известните приложения на американския колос, в това число магазина за приложения.

От думите му излиза наяве още, че Huawei може да пусне личната си операционна система след сред шест и девет месеца. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР