Huawei стартира нова сервизна кампания в България от 15 август,

...
Huawei стартира нова сервизна кампания в България от 15 август,
Коментари Харесай

Huawei отново предоставя на всички свои клиенти в България до 50% отстъпка за смяната на дисплей на мобилно устройство

Huawei започва нова сервизна акция в България от 15 август, която продължава доникъде на месец септември. В този интервал всеки собственик на Huawei телефон може да подмени строшен или повреден екран с отстъпка до 50% без спомагателни разноски.

Счупен или пукнат екран или развалена батерия са едни от главните проблеми, с които всекидневно се сблъскват потребителите на мобилни телефони. Това обаче не е годно за потребителите на Huawei телефони, които могат да се възползват от специфичната Huawei Care сервизна услуга в интервала 15 август – 14 септември.август14 септември

В днешно време за всеки консуматор е значимо персоналните му данни да са предпазени, даже когато оставя телефона си в сервиз. Huawei дава тъкмо такава услуга с Huawei Maintenance Mode (можете да го откриете в приложениeтo HiCare), която подсигурява, че никой няма да има достъп до персоналните ви данни.

С новата сервизна акция, Huawei дава опция с изключение на даването на нов екран, консуматори да подменят и батерията на своя смарт телефон. Тази услуга важи за избрани модели, за които можете да получите информация в оторизирания сервизен център на Huawei.

Новата сервизна услуга за до 50% отстъпка за извънгаранционна промяна на екран важи за определени основни модели на Huawei: P20, P20 Pro, Mate 20 lite, P20 lite, Mate 20 Pro, P Smart 2019 и моделите от Y серията – Huawei Y6, Y5, Y7 Prime 2018, Y7 2019, Y6 2019.

Можете да ревизирате отстъпката, която ще получите при замяна на строшен екран, тук: https://consumer.huawei.com/bg/support/screenreplacement/ На този уебсайт можете да откриете и всички подробни условия на промоцията.

Всеки консуматор може да се възползва от сервизната промоция като персонално посети оторизирания Център за обслужване на клиенти на Huawei в София на ул. „ Леге “ N6. Там всеки може да получи съвет или помощ за своето Huawei устройство всеки работен ден от 9.00 до 18.00 часа. Може също по този начин да прегледа настоящите артикули на компанията и даже да изпие гратис кафе.

Друга опция е и в границите на акцията да заявите услугата „ От врата до врата”, с която може да се поръча пощальон за сметка на Huawei на тел. 080018818, след което ремонтираното устройство ще бъде върнато назад на посочен от клиента адрес.

Huawei припомня и за протичащата до края на годината сервизна акция, от която можете да се възползвате всеки финален четвъртък и петък от всеки месец, която дава 50 лв. отстъпка от всеки извънгаранционен ремонт и безвъзмезден протектор за екран при осъществен ремонт. Подробна информация за нея също може да се откри на формалния уебсайт https://consumer.huawei.com/bg/support/.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР