Huawei смартфоните засега продължават да работят нормално с Google приложения(снимка:

...
Huawei смартфоните засега продължават да работят нормално с Google приложения(снимка:
Коментари Харесай

Google приложения все още се инсталират нормално на Huawei


Huawei смарт телефоните към този момент не престават да работят обикновено с Гугъл приложения
(снимка: CC0 Public Domain)

Миналата седмица в интернет се появи информация, че Гугъл изцяло е блокирала смарт телефоните на Huawei и опцията за инсталиране на нейни приложения на устройствата с китайския бранд. Оказа се, че тези информации не отговорят на истината.

Публикация на опровергава появилите се клюки. Журналистите от тематичния портал са тествали смарт телефона Huawei P30 Pro с инсталиране на няколко, без да срещнат каквито и да е проблеми.

Предварително конфигурираните приложения, в това число YouTube и Gmail, също работят обикновено на. Експертите са тествали и моделите Huawei P20 Pro и Huawei P30 Lite – и при тях не са видяни проблеми с инсталирането на приложения и услуги на Гугъл.
още по тематиката
Потребители на Reddit също удостоверяват, че към момента могат да конфигурират Гугъл приложения на Huawei устройствата си.

Предполага се, че появилите се информации за неспособност за работа на са резултат от характерен софтуерен проблем на един консуматор, до момента в който останалите не срещат компликации. Освен това казусът се демонстрира при инсталиране на Гугъл приложения от незнайни източници.

Засега на телефоните с позволен GMS (Google Mobile Service) към момента могат да се конфигурират Гугъл Play и приложения на Гугъл. Поради глобите от Съединени американски щати, Hyawei стартира да заменя GMS и Гугъл Play със личните Huawei Mobile Service (HMS) и.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР