Huawei ще продължава да предоставя на потребителите си последните актуализации

...
Huawei ще продължава да предоставя на потребителите си последните актуализации
Коментари Харесай

Huawei ще продължава да предоставя на потребителите си последните актуализации


Huawei ще продължава да дава на потребителите си последните актуализации във връзка с софтуерната сигурност и други услуги. Това се споделя в формалното мнение на Huawei, публикувано до медиите във връзка новината, публикувана от организация Reuters, че “Google краткотрайно прекратява бизнес връзките си с Huawei след оповестяването на черния лист на Тръмп “.

Huawei има забележителен принос към развиването на Android по целия свят. В ролята си на един от основните световни сътрудници на Android, ние работим в тясно съдействие с open-source платформата, разработвайки екосистема в изгода както на потребителите, по този начин и на цялата промишленост. Huawei ще продължава да дава на потребителите си последните актуализации във връзка с софтуерната сигурност, по този начин и всички услуги, свързани със следпродажбеното обслужване на съществуващите към този момент на пазара Huawei и Honor артикули. В това число смарт телефони и таблети, които към този момент са закупени от крайните консуматори, само че и такива, които са към момента в наличност на пазарите в международен мащаб.

Ние ще продължаваме да построяваме сигурна и устойчива софтуерна екосистема, осигурявайки най-хубавото потребителско прекарване на клиентите си по целия свят, се споделя в публикуваното известие.

От компанията цитира и формалните мнения на Гугъл и Android:

Гугъл:
“В момента изпълняваме заповедта и преглеждаме последствията от нея. За потребителите на нашите услуги, Гугъл Play и функционалностите за сигурност от Гугъл Play Protect ще продължат да работят на съществуващите Huawei устройства. “

Android:
Относно въпросите на потребителите по какъв начин ще реагираме на последните дейности от страна на американското държавно управление: уверяваме ви, че макар че се съобразяваме с условията на държавната администрация на Съединени американски щати, услуги като Гугъл Play и приложенията за отбрана на сигурността от Гугъл Play Protect ще продължат да действат на съществуващите Huawei устройства.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР