Huawei пусна туийт, наричайки P20 Pro и следващия си проект,

...
Huawei пусна туийт, наричайки P20 Pro и следващия си проект,
Коментари Харесай

Huawei „стреля” по Galaxy Note 9, намеква за „реални подобрения“ при Mate 20

Huawei пусна туийт, наричайки P20 Pro и идващия си план, който се чака да бъде от серията Mate, „реални подобрения“. Написаното е съвсем несъмнено задявка със Samsung Galaxy Note 9 и неговите минимални усъвършенствания. Освен в случай че не сте избягвали всички и всичко през последните 3 дни, несъмнено сте чули, че Samsung разкри идващия си флагман, а това е точно Galaxy Note 9.

Оказва се, че екипът на Huawei деликатно е наблюдавал обявяването на  конкурентния смарт телефон, защото през вчерашния ден китайският колос употребява twitter, с цел да нанесе не толкоз изискан удар на южнокорейския си противник и очевидната липса на нововъведения.

Въпреки че Huawei не се обръща непосредствено към Samsung, е напълно ясно, че Note 9 е задачата на туийта. Дори и при забележителните усъвършенствания на S Pen и добре пристигналите нараствания на батерията и RAM паметта, е мъчно да се разклати възприятието, че Note 9 е освен това от една последователно усъвършенствана версия на Note 8 с няколко заготовки от Galaxy S9 и S9 Plus.

Независимо дали сте удовлетворени от Note 9 или не, Huawei явно подушва кръв във водата и се стреми да се възползва. В туийта, китайците намекват, че каквото и да пуснат отсега нататък, ще бъде поредната голяма крачка в вярната посока за компанията. С поредицата Mate 20, за която се приказва, че е на хоризонта, ще би трябвало да изчакаме и да забележим дали Huawei може да извърши това си заричане.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР