Huawei пусна на пазара HUAWEI Mate 20 X (5G) -

...
Huawei пусна на пазара HUAWEI Mate 20 X (5G) -
Коментари Харесай

HUAWEI Mate 20 X е първият в света мобилен телефон, който получава 5G сертификат от Глобалния сертификационен форум

Huawei пусна на пазара HUAWEI Mate 20 X (5G) - първият в света 5G dual-mode смарт телефон. Устройството е сертифицирано от Глобалния сертификационен конгрес (GCF) през месец юли, което го прави първото 5G смарт телефон устройство на пазара, сполучливо минало през всички 5G проби на GCF.

През последните няколко месеца, смарт телефонът HUAWEI Mate 20 X (5G) мина през целия набор от проби за информационни 2G, 3G, 4G и 5G артикули, които се изискват от GCF, с което потвърди своята извънредно развита функционалност и продуктивност.

Глобалният сертификационен конгрес (GCF) е организацията с най-силно международно въздействие в узаконяването на мобилни устройства. Форумът е формиран от водещи мобилни оператори, производители на мобилни устройства, снабдители на чипсети, тестващи организации и снабдители на тестово съоръжение, което прави GCF най-обширната и строга сертификационна система в мобилната промишленост. Повечето мобилни оператори по света имат условие всяко мобилно устройство да премине през разнообразни проби за узаконяване на GCF като част от процеса на приемането на съответното устройство.

Смартфонът HUAWEI Mate 20 X (5G) има отлична 5G съгласуваност, с помощта на двойната чипсет настройка с последното потомство Huawei 5G чипсетове - Balong 5000 и Kirin 980, които поддържат SA (Standalone) и NSA (Non-Standalone) 5G мрежи.

HUAWEI Mate 20 X (5G) е един от първите 5G/4G смарт телефони в света с опция за работа с две сим карти. Смарфонът на HUAWEI съвършено навлиза в 5G епоха, като разполага и с обновената операционна система EMUI 9.1. Mate 20 X (5G) има 7.2 инчов full-screen екран с матрична многофокусна система за изображения на Leica.

HUAWEI Mate 20 X (5G) разполага със страхотна система за зареждане - 40W SuperCharge зарядно и батерия от 4200 mAh, както и новаторска система за изстудяване с графин. Научноизследователският екип на Huawei усъвършенства разнообразни аспекти от системата за зареждане, с цел да понижи разхода на сила, като да вземем за пример инкорпорирането на изкуствен интелект (AI).

Преди формалното показване на смарт телефона, Huawei работи с мобилни оператори от целия свят и осъществя редица проби на успеваемостта на устройството и готовността им да работи с всевъзможен тип мрежи, с цел да подсигури, че HUAWEI Mate 20 X (5G) ще даде на потребителите най-хубавото 5G преживяване.

За момента HUAWEI Mate 20 X (5G) е показан в няколко страни и в мрежите на редица мобилни оператори в Европа, Югоизточна Азия и Средния изток. Със своето водачество в 5G технологиите и качествените си артикули, новият смарт телефон на HUAWEI ще придвижи световните консуматори във вълнуващата епоха на 5G.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР