Huawei продължава да затвърждава позицията си на глобален технологичен лидер,

...
Huawei продължава да затвърждава позицията си на глобален технологичен лидер,
Коментари Харесай

Huawei се изкачи в класацията за най-ценните брандове в света BrandZ


Huawei продължава да затвърждава позицията си на световен софтуерен водач, като редом с това покачва и цената на марката си. Ежегодната ранглиста на BrandZ за 100-те най-скъпи марки в света, оповестена от WPP, слага Huawei на 47-мо място в тазгодишната ранглиста, което е с една позиция по-нагоре спрямо миналогодишното нареждане, като софтуерният колос е повишил с 8% цената на своя бранд. Huawei съумява да откри място в Топ 50 на класацията за четвърта поредна година.

Революционните софтуерни нововъведения в устройствата на Huawei, като да вземем за пример камерата на P30 Pro, както и невижданите технологии, стоящи зад сгъваемия 5G смарт телефон Huawei Mate X, съумяха да възхитят както медиите, по този начин и потребителите. Новите артикули на компанията бяха оценени доста високо от международните софтуерни медии и завоюваха голям брой награди, като това разумно се отрази позитивно и на продажбите.

В качеството си на международен водач в региона на бизнес анализите IDC уточни в своя най-скорошен Worldwide Mobile Device Tracker, че понастоящем Huawei е единственият смарт телефон снабдител, който отбелязва растеж, регистрирайки 50% нарастване на своите доставки на годишна база.

Според IDC сега Huawei има 19% дял от световния пазар на смарт телефони, като марката е единственият от водачите в сектора, който е повишил доставките си през първото тримесечие на 2019.

Успехът на Huawei е в унисон на увеличаващата се наклонност за световен триумф на китайските софтуерни марки. Четири от 9-те новопоявили се в класацията компании са от Китай, а в Топ 100 има общо 15 китайски компании.

Отдадеността на Huawei към софтуерните нововъведения, правещи по-лесен живота на потребителите, сигурно ще укрепи престижа на марката и ще го прави все по-привлекателен за световната публика.

Хуманитарните планове не са нещо ново за Huawei. Инициативата на компанията “AI for Good” цели да покаже по какъв начин изкуственият разсъдък би могъл да бъде решителен фактор в устрема за възстановяване на качеството на живот и превъзмогването на най-различни провокации, стоящи пред човечеството. Другите сегашни планове на компанията включващ адаптирането на книги особено за потребностите на деца със слухови увреждания, особено приложение за сканиране на лицевите изражения, целящо да помогне на незрящите, както и ранното диагностициране на зрителни увреждания за оптимално ефикасно лекуване.

Продуктите и услугите на Huawei се оферират допълнително от 170 страни и са употребявани от 1/3 от международното население. Компанията разполага с 14 проучвателен центъра на територията на Съединени американски щати, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на марката и реализира активност в региона на мобилните телефони, компютрите и таблетите, портативните и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е построена на основата на съвсем 30-годишен опит в телекомуникационната промишленост, като нейната цел е да дава най-актуалните софтуерни нововъведения на потребителите по света.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР