Huawei представя HUAWEI P smart Pro – най-новия си смартфон,

...
Huawei представя HUAWEI P smart Pro – най-новия си смартфон,
Коментари Харесай

HUAWEI представя P smart Pro с тройна 48MP AI камера и спиращ дъха дизайн

Huawei показва HUAWEI P smart Pro – най-новия си смарт телефон, с съвременен дизайн и съвременни спецификации, които го трансформират в празнично прелъщение измежду по-достъпните като цена модели на пазара. P smart Pro е екипиран с тройна ултра широкоъгална 48MP камера с изкуствен интелект, с 6,59-инчов HD FullView екран и съвършено интегрирана изскачаща предна камера.

Външният тип на модела е въодушевен от концепцията за хармония на времето. Двата разновидността – „ Breathing Crystal “ и „ Midnight black “ носят хубостта на разнообразни моменти от денонощието – спокойните кристално транспарантни езера денем и дълбоката мистичност в среднощ, когато се случват чудеса.
Заден панел от стъкло за замайващ дизайн
  Подобно на огледалните качества на диспелея на устройството и задният панел играе със светлина и сенки.

Той е направен от стъкло посредством нано-текстурен развой и включва развой на гланциране на стъкло с 21 пласта. В допълнение, междинната 3D рамка основава натурален и разумен преход от задния панел към предния екран, като в същото време обезпечава по-удобно улавяне.

HUAWEI P smart Pro разполага с механизъм за непряк пръстов отпечатък, който комбинира бутона за зареждане и отключване с пръстови отпечатъци в едно. Тази функционалност разрешава предният и задният панел да са оптимално изчистени и дава опция на потребителите да употребяват един бутон за голям брой цели.
6,59-инчов FullView екран разкрива свят без граници
  Устройството има 6,59-инчов LCD екран (2340×1080), който разкрива фините елементи и прави цветовете на екрана да наподобяват още по-жизнени. Заедно с микро слушалка, вградена в горната рамка и датчика за околна светлина в долната част, изскачащата предна камера разрешава на екрана да има още по-тънки рамки, като в същото време резервира целостта на екрана. Освен това HUAWEI P smart Pro има високо съответствие на екрана към тялото, а самият екран е в пропорции 19,5:9, което усилва оптимално зрителната повърхност. Екранът предлага явен и чист облик, а когато е изключен, и горната, и долната рамка „ изчезват “ и наподобява на черно огледало без граници.



В допълнение, HUAWEI P smart Pro се грижи за очите на потребителите с Eye Comfort Mode, който обезпечава по-удобно преживяване при четене. Освен това дисплеят е сертифициран от TÜV Rheinland и блокира нездравословната синя светлина. Потребителите могат интелигентно да регулират яркостта на екрана въз основа на външната светлина посредством на технологията за отразяване на слънчевата светлина. Това осигурява безпроблемно гледане на екрана във всякакви условия.
Смарт устройство с флагмански функционалности
  Устройството е оборудвано с 48MP съществена камера, 8MP ултра широкоъгълна камера и 2MP дълбочина камера. Мощните AI логаритми на Huawei оферират интелигентни функционалности, в това число 3D портретно осветяване, AI Beauty за портрети, различаване на подиуми с AI, както и режим Handheld Night, който разрешава да се вършат дълги експозиции до шест секунди. За условия на едва осветяване режимът Handheld Night разрешава стабилизиране на изображението, за реализиране на резултата на висококачествената нощна снимка.

HUAWEI P smart Pro се зарежда от чипа Kirin 710F, работещ с EMUI9.1. Той обезпечава висока продуктивност с ниска консумация на сила. Смартфонът разполага с 6GB + 128GB място за предпазване, реализирано благодарение на UFS2.1 двуканална система за предпазване и мощната технология на разширяемата файлова система (EROFS) на Huawei. Това предоставя на потребителите повече място за предпазване на техните снимки и видеоклипове и музика. P smart Pro разполага с огромна батерия от 4000mAh и е минал серия от строги проби за надеждност в личните лаборатории на Huawei.

HUAWEI P smart Pro се предлага в България първо във Виваком на цена без проект от 679 лева, както и с преференциални абонаментни проекти, а скоро ще бъде разполагаем и останалата част от комерсиалната мрежа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР