Huawei предлага вече и в България най-новият модел от популярната

...
Huawei предлага вече и в България най-новият модел от популярната
Коментари Харесай

Huawei Y6s се предлага вече и в България с повече памет и обновен дизайн

Huawei предлага към този момент и в България най-новият модел от известната Y-серия в най-достъпния клас двусимови Android смарт телефони – HUAWEI Y6s.

Моделът е с 6.09-инчов HD екран, същинско украшение, подсилено от по-мощна продуктивност и по-голяма памет – 3GB RAM и 32GB ROM, плюс слот за спомагателна карта памет.

Точно като своите прародители, Y6s предлага надеждна и сигурна продуктивност, умерено справяща се с ежедневните задания, както и с мобилни игри и снимка. Новият пресен дизайн се отличава с дебелина на корпуса от 8мм, и два типичен цвята – Starry Black и Orchid Blue.

Вашият ден във вашия смарт телефон

Ако се притеснявате какъв брой памет имате на сегашния си телефон, можете да сте спокойни, тъй като HUAWEI Y6s предлага 3 GB RAM памет, 32 GB памет за съхраненние и
слот за карта памет, която може да добави още 512 GB за повече фотоси, видеа, музика и каквото друго придава характерност и нюанс на деня ви. В съпоставяне с множеството нискобюджетни телефони, които имат единствено 2GB RAM памет, HUAWEI Y6s извършва по-трудни задания с помалко забавяне.

8-ядрен процесор + EMUI 9.1: съвременна продуктивност на налична цена

Huawei Y6s има впечатляващ за класа си програмен продукт и хардуер. Той предлага нов 8-ядрен процесор, с усъвършенствани 2.3 GHz огромни ядра, които се ръководят от интелигентната EMUI 9.1 система – всичко това ви дава осъществяването на разнообразни действия без раздробяване.

Телефонът по доста интелигентен метод почиства кеша и ненужните файлове и автоматизирано дефрагментира устройството. В момента, в който паметта ви падне под 30%, системата ви припомня да изтриете ненужните файлове, с цел да работи оптимално. EMUI 9.1 също предлага навигация и посредством жестове за по-лесно ръководство.

Привлекателен екран, който облекчава зрението ви

HUAWEI Y6s разполага с 6.09-инчов HD екран с разграничителна дарба 1560х720.

Предната му камера, датчикът за околна светлина и супер тънкият правоприемник са поместени в дребен капковиден ноч, което разрешава по-голямо съответствие сред екран и тяло, достигащо близо 90%. Y6s предлага извънредно пространно зрително преживяване, режим Eye Comfort и е сертифициран по TÜV Rheinland за понижаване на натоварващата очите синя светлина и интелигентно конфигуриране на температурата на цветовете и яркостта на екрана.

1 3-мегапикселова съществена камера и 8-мегапикселово селфи

Основната камера на HUAWEI Y6s е 13-мегапискелова и обезпечава кристално чисто изображение с висока резолюция. f / 1.8 обективът улавя до 50% повече светлина, в съпоставяне със общоприетия f / 2.2 обектив на множеството телефони в наличния ценови клас. Пропускането на почече светлина до датчика значи по ясни и по-качествени фотоси при ниска осветеност.

Предната селфи камера е с резолюция от 8 мегапиксела и акцентира обекта даже при неподходящи снимачни условия, с помощта на светлината, която идва от екрана.

HUAWEI SuperSound: Аудио на макс

Въпреки компактните си размери, HUAWEI Y6s предлага извънредно аудио във всички вероятни сюжети. Технологията Huawei SuperSound разрешава звука на високоговорителите да доближи до 6 децибела, като найзабележителното е, че аудио качеството не се повлиява при по-високите равнища на звука. Дизайнът на аудио системата спомага за оптимално богат тон с богат бас и изискан алт, който не нервира слуха.

HUAWEI Y6s е оборудван с външна батерия от 3020 mAh (типична стойност), а енергоспестяващата AI технология удължава живота на батерията повече, в сравнение с очаквате. Личната информация е предпазена, с помощта на технологията за лицево различаване и идентификация с пръстов отпечатък. Опцията Face Unlock интелигентно усилва яркостта при ниска осветеност, с цел да разпознае вашето лице.

Цени и наличия

Huawei Y6s се предлага на целесъобразна крайноклиентска цена от 269 лв. в Търговска верига Зора и в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp, както и с преференциални абонаментни проекти от Теленор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР