Huawei показа новите си модели от серията P40 с върхови

...
Huawei показа новите си модели от серията P40 с върхови
Коментари Харесай

Huawei показа новите P40 с 5G и подобрени камери

Huawei сподели новите си модели от серията P40 с върхови характерности и камери. P40, P40 Pro и P40 Pro+ ще употребяват 5G процесора Kirin 990 и ще имат до четири камери и екран с освежаване 90Hz за някои от тях.

P40 има три камери с съществена 50MP с f/1.9, 16MP ултраширока и 8MP телефото с трикратно оптично приближение. Huawei още веднъж употребява RYYB датчик, който може да гълтам повече светлина и по този начин моделите още веднъж би трябвало да се оправят чудесно с нощната снимка. Сензорът пък е с солидния размер от 1/1,28 ", по-голям от 108MP на Samsung.

P40 Pro има и ToF датчик и по-голяма резолюция при две от трите камери. Основната към момента е 50MP, само че ултрашироката към този момент е 40MP, а телефото камерата - 12MP. Последната към този момент има и 5-кратно оптично приближение.

P40 Pro+ е най-интересният. Тук намираме две телефото камери - едната с 10-кратно оптично нарастване и една с 3-кратно. Според Huawei това подсигурява по-добри фотоси и при приблизително и огромно разстояние.

Китайската компания споделя още, че е подобрила и програмното поръчителство и изкуственият разсъдък към този момент е по-умен, като даже е кадърен да отстрани отражение от стъкло от фотографията или инцидентни минувачи.
 Huawei сподели новия си сгъваем телефон
Huawei сподели новия си сгъваем телефон

Цената му е €2 499 и ще се продава и в България

Телефоните разполага с нов Multi-spectrum датчик за цветна температура и AI AWB логаритъм, които укрепват точността на цветопредаването с 45%.

Новата 40-мегапикселова SuperSensing Cine камера в Huawei P40 Pro и Huawei P40 Pro+ има ултра широкоъгълен обектив с фокусно разстояние, еквивалентно на 18 мм и 1/1.54-инчов датчик, поддържащ същото 3:2 съответствие. Моделите могат да се похвалят и с повишение на светлочувствителността до ISO 51200 и дават опция за снимането на 7 680fps Slow Motion видео.

Флагманите от серията Huawei P40 поддържат и боке резултат в действително време при снимане на видео. Тази функционалност имитира резултатите от широкоъгълните обективи, като прибавя подсилено боке, с цел да се подчертае главния обект на фрагмента. Телефото камерата може да снима фрагменти с увеличена разграничителна дарба, както и видеоклипове с 4К резолюция. При флагманите от серията P40 е налице и функционалност Audio Zoom, която симулира и доближаване на звука, когато се доближава картината.
 Huawei открехна вратата към визията за бъдещето си
Huawei открехна вратата към визията за бъдещето си

Компанията търси самостоятелност от Гугъл и метод да задържи актуалните си консуматори

Предната камера на всичките модели е 32MP, като може да снима и видео с 4К резолюция. Новост е вграденият IR датчик, който се употребява за отключване на телефоните с лице даже и при ниска осветеност.

P40 Pro и P40 Pro+ имат закривен екран, който компанията назовава Quad-curve Overflow. Той е объл от всички страни, в това число по ъглите. Усъвършенстваният вграден в екрана датчик за пръстови отпечатъци предлага 30 % по-бързо биометрично различаване.
 Снимка 473166
Източник:

P40 е с 6,1-инчов екран, а при останалите два той е с размер 6,58 инча. P40 Pro и P40 Pro+ поддържат и освежаване на екрана с 90Hz.

P40 и P40 Pro ще са налични в три стъклени емайл разновидността - Ice White, Deep Sea Blue и Black, както и в два новаторски разновидността с матирано стъкло - Blush Gold и Silver Frost. P40 Pro+ идва с нанотехнологичен керамичен заден панел, който резервира с времето своята устойчивост. Той ще се предлага в два цвята: White Ceramic и Black Ceramic.

Батерията на по-малкия модел е 3 800 mAh, а при останалите два - 4 200 mAh. Huawei P40 Pro+ разполага и с 40W безжично зареждане.

Цените за Европа стартират от €799 за 8GB RAM и 128GB вградена памет за P40, а P40 Pro+ с 512GB доближава цена от €1 399.

Моделите нямат вградени Гугъл Mobile Services, като употребяват различни приложения.
 Георги Колев, Huawei: Можеш да станеш номер едно, единствено в случай че инвестираш в нови технологии
Георги Колев, Huawei: Можеш да станеш номер едно, единствено в случай че инвестираш в нови технологии

Имаха ли въздействие глобите на Съединени американски щати върху българския пазар и по какъв начин се трансформира той?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР