Huawei показа на живо най-новото попълнение от своята лайфстайл серия

...
Huawei показа на живо най-новото попълнение от своята лайфстайл серия
Коментари Харесай

Huawei показа силата на 48-мегапикселовата камера на P30 lite с двуметров принт в новата галерия nOva Art Space

Huawei сподели онлайн най-новото попълнение от своята начин на живот серия P - Huawei P30 lite. Това се случи на особено събитие в новата софийска изложба nOva Art Space, където измежду експонатите бяха арт принтове на известния образен актьор Калоян Тошев, снимани в среда от фотографа Димитър Караниколов единствено с P30 lite.
Най-впечатляваща бе голяма разпечатка на портретна снимка на Калоян на фона на неговите произведения, която бе отпечатана с впечатляващ подробност в размер 2 на 2 и половина метра. Това е допустимо с помощта на новаторската 48-мегапикселова камера на P30 lite. Тя разрешава направените фотоси да се отпечатват като HD постери във формат до 2,8 Х 2,1 метра с резолюция от 72 точки на инч (dpi), като изображенията са със запленяваща заостреност, цветност, бляскавост, дълбочина и експресивност. Разбира се, младите консуматори могат елементарно да трансформират фотосите си с P30 lite в постери в стремежи от тях размер. В галерията бяха показани красиви арт разпечатки в A3 формат.


„ Благодаря доста на Huawei за поканата да вземам участие в тази самодейност. Много харесах концепцията - Димитър Караниколов да снима мои произведения с новия смарт телефон P30 lite. Смятам, че технологиите и изкуството постоянно са вървели ръка за ръка. ", показа Калоян Тошев по време на събитието.

Камерата на Huawei P30 lite разполага с новаторски CMOS датчик, съдържащ в себе си 48 милиона пиксела - неповторимо достижение даже за динамична промишленост като мобилната снимка и следващото предизвикателство, което Huawei насочва към „ разпоредбите " в тази сфера, които желае да пренапише.
Интелигентна тройна AI камера на Huawei P30 lite разпознава 22 подиуми и обекти, което помога на феновете фотографи да основават страхотни фрагменти. Телефонът разполага и с 24MP предна камера, която също разпознава 8 подиуми за съвършено селфи при всевъзможни условия. Предната AI камера разпознава и разнообразни полове и възрастови групи и ползва оптимално разкрасяване за другите хора.


Новият смарт телефон идва с DewDrop екран с 6.15-инчов диагонал и супер тънки рамки с 84% съответствие сред екран и тяло. Мощният процесор Kirin 710 спомага за високата успеваемост и продуктивност на P30 lite, който има 4GB RAM и 128GB вътрешна памет, и идва с EMUI 9.0.1, основан на Android 9.0. Батерията с потенциал 3340mAh устоя през целия ден надалеч от контакта, и се зарежда от 0 до 41 % за по-малко от 30 мин.
Телефонът се предлага в три страхотни цвята - наследник (Peacock Blue), черен (Midnight Black) и бял (Pearl White).
P30 lite към този момент е на пазара с атрактивни проекти в мрежата на A1, Telenor и Vivacom, както и в свободна продажба на цена от 699 лева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР