Huawei P30 Pro получи поредно международно признание - наградата за

...
Huawei P30 Pro получи поредно международно признание - наградата за
Коментари Харесай

Huawei P30 Pro е „Смартфон на годината“ според EISA

Huawei P30 Pro получи следващо интернационално самопризнание - премията за „ Най-добър смарт телефон " на тазгодишните награди на EISA (Expert Image and Sound Association). Huawei печели премията в тази категория за втора поредна година, като флагманският смарт телефон на марката още веднъж е оставил чудесни усещания в оценяващата комисия, формирана от представители на 55 от най-авторитетните софтуерни медии в света.
EISA назова опциите на P30 Pro за снимане при ниска осветеност „ най-хубавите, на които един смарт телефон е кадърен сега ". Комисията оцени и ултра широкоъгълния обектив, портретния режим и перископичния 5-кратен телефото обектив, заявявайки, че „ те превъзхождат всичките си съперници ".
„ За нас е огромна част да получим още една премия от EISA, както и ново огромно самопризнание за P30 Pro. С всяко свое устройство Huawei се стреми да слага все по-високи стандарти в мобилната снимка и да предлага на потребителите най-новите технологии в тази област, като по този метод продължаваме да усилваме опциите на камерите, с които смарт телефоните разполагат " показа Ли Чангжу, вицепрезидент на отдел " Handset Business " в Huawei Consumer Business Group. EISA също по този начин предложи Huawei P30 Pro на всички, чиято пристрастеност е фотографията, защото съгласно асоциацията флагманът на Huawei е въплъщение на още един важен стадий в развиването на мобилната снимка.
Huawei P30 Pro фактически издига мобилната снимка на напълно ново равнище благодарение на своя новаторски SuperSPectrum датчик, оптичният SuperZoom обектив, новата Time of Flight (ToF) камера на Huawei и усъвършенстваният оптичен AI стабилизатор на изображението.
Невижданата до момента система от камери на Leica включва 40MP съществена камера, 20МР ултра широкоъгълна камера, 8МР телефото камера, както и новаторската ToF камера на Huawei и 32МР предна камера. Новият перископичен телефото обектив разрешава по-голямо нарастване на облика без това да въздейства на качеството на фотографията. В допълнение на това главната 40МР камера предлага чудесна плътност на цветовете, а също така P30 Pro предлага още OIS и AIS стабилизатори, а SuperZoom обективът сграбчва вниманието със своя 5-кратен оптичен, 10-кратен хибриден и 50-кратен цифров zoom с висока резолюция и ясно обрисуване на детайлите.
Елегантният 3D корпус с двойно извито стъкло и 6,47-инчовият OLED Dewdrop екран са устойчиви на вода и прахуляк, а процесорът Kirin 980 е първият в света 7-нанометрова мобилна чипова система. Huawei P30 Pro също по този начин разполага с 4200 mAh батерия, способна да издържи до 2 дни без зареждане при естествена приложимост.
Членовете на комисията на EISA включват авторитетни медии от всички сфери на софтуерната промишленост от над 30 страни, като всеки от членовете способства със своята експертиза при оценяването в шестте категории на EISA - снимка, мобилни устройства, Hi-Fi, домашна аудиотехника, домашна видеотехника и автомобилни устройства. Всяка година членовете на EISA предлагат набор от устройства, които съгласно тях са почтени да се борят за премията във всяка от шестте категории. След това номинациите биват показани и прегледани на специфична среща на EISA, където членовете на комисията изследват детайлно всяко от номинираните устройства, преди да се премине към окончателното гласоподаване.
Наградата ще бъде публично връчена на Huawei на EISA Awards Ceremony, която ще се организира по време на тазгодишното ревю на IFA на 6 септември в Берлин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР