Huawei P30 и P30 Pro вече са тук. На събитие

...
Huawei P30 и P30 Pro вече са тук. На събитие
Коментари Харесай

Huawei показа най-новите си флагмани - P30 и P30 Pro. Колко ще струват в България?

Huawei P30 и P30 Pro към този момент са тук. На събитие в Париж китайската компания показа новите модели, като сложи специфичен акцент върху камерата на моделите.

P30 Pro към този момент получи рекорден резултат от експертната лаборатория за мобилна снимка и видеография DxOMark - общо 112 точки. Телефонът разполага с нова четворна Leica Quad система - 40MP съществена камера с Huawei SuperSpectrum датчик, 20MP ултра широкоъгълна камера, 8MP телефото камера и специфична HUAWEI Time-of-Flight (TOF) камера. Tелефонът разполага и с 32 MP предна камера. P30 има една камера по-малко - при него липсва TOF датчика. Втората е с по-ниска резолюция - 16MP против 20MP и по-малко оптично приближение - 3 пъти против 5 пъти за по-големия.

По време на презентацията фокус бе точно по-големият модел.

" 1/1.7-инчовият HUAWEI SuperSpectrum датчик обработва входящата светлина по фундаментално нов метод. За разлика от обичайните RGBG Bayer филтри, той е с настройка RYYB - заменя зелените пиксели с основните жълти пиксели, което разрешава постигането на оптималната светлочувствителност ISO 204800 и 409600, надлежно при HUAWEI P30 и HUAWEI P30 Pro. Тази нова сензорна технология, дружно с потреблението на по-големи пиксели, разрешава основаване на фото и видео наличие с извънредно качество при всевъзможни условия на осветеност, в това число и при извънредно слаба светлина ", изясняват от компанията.

" Уникалната за HUAWEI P30 Pro камера HUAWEI Time-of-Flight (TOF) дава информация за дълбочината на полето и прави допустима усъвършенствана сегментация на изображението. Правилната оценка на дистанциите разрешава голям брой равнища на натурален боке резултат - от фокусиран декор до меко размиване в типичния жанр на Leica фотографията. Super Portrait Mode режимът пък улавя всеки дребен подробност, което разрешава основаването на изключителни изображения с декор, който не е на фокус и подробност при обекта на фокус.

Huawei AI HDR+ функционалността разрешава на предната и задни камери да комбинират няколко поредни фрагмента, с цел да се оправят с преекспонираните и контражурни фотоси и селфита ", излиза наяве от презентацията.

Нновите P30 и P30 Pro ще се оферират в класическо черно и три нови преливащи се цветове - Amber Sunrise, Breathing Crystal и Aurora. Екраните са с размер 6.1 инча и 6.47 инча, надлежно.

И двата модела са задвижвани от процесора Kirin 980, разработка на компанията. Те могат да се похвалят още с вграден в екрана датчик за пръстови отпечатъци.

Батерията на P30 е 3 650 mAh и разрешава бързо зареждане с 25W SuperCharge, а при по-големия тя е с размер 4 200 mAh и 40W SuperCharge. Освен това моделът може да бъде зареждан безжично, както и разрешава назад зареждане - той да зарежда други устройства.

В България Huawei P30 и P30 Pro ще бъдат налични в комерсиалната мрежа още на следващия ден, 27 март. Цената на Huawei P30 в България е 1349 лв.. P30 Pro с 6 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет ще коства 1749 лв., а P30 Pro с 8 GB RAM и 256 GB върешна памет - 1949 лв.. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР