Huawei официално представи своите бизнес резултати за първата половина на

...
Huawei официално представи своите бизнес резултати за първата половина на
Коментари Харесай

Huawei обяви бизнес резултатите си за първото полугодие на 2020

Huawei публично показа своите бизнес резултати за първата половина на 2020-а година. За този интервал компанията е генерирала доходи в размер на 454 милиарда китайски юана (64.2 милиарда щатски долара), което е с 13.1% нарастване в съпоставяне със същия интервал предходната година. Маржът на чистата облага е 9.2%. Различните бизнеси на Huawei реализираха следните доходи за същия интервал: Huawei Carrier Business Group - 159.6 милиарда китайски юана (22.5 милиарда щатски долара), Huawei Enterprise Business Group - 36.3 мрлд. китайски юана (5 милиарда щатски долара). Най-впечатляващи резултати бележи бизнесът с устройства - Huawei Consumer Business Group, като надлежно генерира доходи на стойност 255.8 милиарда китайски юана (36.2 милиарда щатски долара).

В обстановка на световна битка с пандемията Covid-19, осведомителните и информационни технологии (ИКТ) се трансфораха освен в решаващо средство за битка с вируса, само че и в мотор за икономическото възобновяване. Huawei затвърди уговорката си да работи с оператори и индустриални сътрудници, за поддържането на постоянни мрежови интервенции, ускоряването на цифровата промяна и подкрепяне на всички старания за преодоляване на локалните проблематични зони и възобновяване на локални стопански системи.

Сложната външна конюнктура способства за увеличение на значимостта за реализиране на още по-отворено съдействие и увеличено доверие във веригите за основаване на стойност. Huawei даде обещание да продължи да извършва отговорностите си към своите клиенти и снабдители, да преодолява компликациите и да напредва, както и да способства за световната цифрова стопанска система и софтуерно развиване, без значение пред какви бъдещи провокации се изправя компанията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР