Huawei обяви старта на новата си Тrade In кампания, която

...
Huawei обяви старта на новата си Тrade In кампания, която
Коментари Харесай

Huawei стартира Тrade In кампания за обратно изкупуване на стари телефони при покупка на нов от серията P40

Huawei разгласи старта на новата си Тrade In акция, която дава на потребителите на новата серия P40 опция елементарно и комфортно да върнат остарялото си устройство за преработване против съответното възнаграждение. В рамките на интервала 21.05 – 21.06.2020, услугата е дейна за всички консуматори, закупили P40 Pro, P40 Lite или P40 Lite E, в това число и за устройствата, закупени от 6 април насам, когато стартираха продажбите в България.

Тrade In механика

Първа стъпка е избор на устройство, отговарящо на вашия жанр – P40 Pro, P40 lite или P40 Lite E. След като закупите стремежи смарт телефон, можете да регистрирате серийния му номер на https://consumer.huawei.com/bg/campaign/trade-in/, откъдето ще ви бъде генериран специфичен Промо код. Без да напускате дома си, можете да въведете изложение на остарялото си устройство, без значение от неговата марка, модел и положение, и да получите предварителна оценка на сумата, която бихте получили за него тук: https://huawei.asgoodasnew.com/huaweibg.php/bg/.

Можете също по този начин да заявите пощальон, напълно за сметка на Huawei, който да го вземе от комфортно за вас място, и да го съобщи за крайна оценка на база на положението му. След като получите информация за нея, можете да я приемете и цитираната сума ще бъде преведена в банковата ви сметка, или да я откажете и устройството ще ви бъде върнато с пощальон, още веднъж гратис за вас.

„ Trade-In акцията дава още един избор на клиентите ни във връзка с остарялото им устройство. Много хора просто не помнят старите си телефони по чекмеджетата и в никакъв случай повече не ги употребяват. Те съдържат електронни боклуци, в това число акумулатори, и изхвърлянето им на неоторизирани места нанася вреди на природата, която всички желаеме да опазим. Същевременно, някои от тях са в задоволително положително положение и след ремонт могат да бъдат употребявани наново и по този начин модерните технологии да доближат до повече хора, за които е мъчно да си разрешат покупка на нов телефон. “, разяснява Христо Стойчев, Сервизен управител за Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

Trade-In акцията е следващата самодейност, която компанията започва през 2020 година за оптимално да улесни потребителите си в прекарването им с техните Huawei устройствата, без значение по кое време са закупени. За повече информация и цялостни условия на акцията „ Тrade In “ може да разгледате тук или да се свържете с представител на Huawei на безплатния телефон на обслужване на клиенти - 0800 18818.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР