Huawei обяви, че продажбите на смарт часовниците от серията WATCH

...
Huawei обяви, че продажбите на смарт часовниците от серията WATCH
Коментари Харесай

HUAWEI с над 2 милиона продадени смарт часовници от серията WATCH GT

Huawei разгласи, че продажбите на смарт часовниците от серията WATCH GT от оповестяването на първия й представител през октомври 2018 до в този момент, към този момент надминаха 2 милиона. Това трансформира моделите в най-продаваните смарт часовници на компанията на световно равнище.

За първото тримесечие на 2019 Huawei има регистриран растеж на годишна база в сегмента на носимите устойства от 282.2% в съпоставяне със същия интервал през предходната година въз основата на разбор на IDC. Това слага марката в топ 3 в света в този сегмент, с над 5 милиона доставени устройства.

Още с представянето си HUAWEI WATCH GT получи високи оценки от софтуерните публицисти и крайните консуматори, в това число и няколко награди за софтуерните си характерности и най-много за продължителния живот на батерията си. HUAWEI WATCH GT предлага над 2 седмици живот на батерията сред зарежданията с цялостна функционалност. Над 81% от потребителите, закупилите смарт часовниците на компанията, показват, че дългият живот на батерията е една от главните аргументи да си закупят тъкмо устройство от тази серия на Huawei.

 Сред главните функционалности на смарт часовниците на компанията е Huawei Truseen 3.0 - технология, която може да следи сърдечния темп на потребителите в продължение на 24 часа и да даде детайла информация за здравословното им положение. Huawei Trusleep 2.0 пък разрешава на потребителите да индифицират 6 типични проблеми в нощния си режим и да дават препоръки за възстановяване на качеството на съня. Смарт часовникът включва и над 10 противоречиви функционалности, които спомагат за лесното следене на тренировките и спортните режими на потребителите. Скорошен ъпдейт добави и функционалността Always-on display, с която смарт часовникът по избор на потребителя може напълно да пресъздаде чувството за моден типичен часовник.

В България се продават моделите Classic и Sport, надлежно в кафяво и черно, и най-новият модел Active в мрачно зелено и оранжево. Смарт часовниците на Huawei сега са на промоционална цена от 299 лв. в Технополис.

Повече информация за моделите може да намерите тук: https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-gt/

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР