Huawei кани всички любители на новите технологии и комуникациите на

...
Huawei кани всички любители на новите технологии и комуникациите на
Коментари Харесай

Huawei кани всички любители на новите технологии и комуникациите на отворен уъркшоп

 Huawei кани всички фенове на новите технологии и връзките на отворен уъркшоп, отдаден на изобретателното себеизразяване в обществените медии.

Лектори на събитието, което ще се организира на 14 ноември от 17 часа в Worky Coworking & Coffee, ще са младите и сполучливи основатели на наличие Крис Захариев и Virginia Y.

Вдъхновени от най-новият смарт телефон Nova 5T, с 5 камери с изкуствен интелект, измежду които и 32MP селфи камера, те ще издадат някои от тайните си по какъв начин да се откроим в потока от онлайн наличие.

Крис Захариев е известно лице на Huawei в България и един от най-обещаващите млади български режисьори. Популярният влогър ще показа какви са тайните и трендовете в основаването на сполучливо видео наличие.

Един от най-големите триумфи на Крис е неговият план „ Да се изгубиш преднамерено “, който е осъществен като уеб сериал, кино продукция и печатна книга и се радва на голям интерес измежду феновете на приключенията и пътуванията.

Модният и рекламен фотограф Virginia Y от своя страна ще показа своя опит в основаването на гръмък и впечатляващ автопортрет, с който да изтрием неприятната популярност на еднотипните нискокачествени селфита.

Талантливата българска фотографка, която работи и по голям брой планове във Англия, е и основател на подкаста The Fashion Photography Podcast с фокус върху продуктовата и фешън снимка, и дружно с Крис Захариев е отворена за полемика с всички посетители за спецификите на изразяването, за бизнес или наслаждение, във все по-разнообразните медии и формати през днешния ден.

Повод за събитието е най-новият модел на Huawei - nova 5T, който със своя атрактивен дизайн, хардуерна платформа от най-голям клас, четворна съществена камера с изкуствен интелект, умна 32MP селфи камера, и всичко това на цена под 800 лв., е устройство, което сигурно ще направи основаването на качествено онлайн наличие още по-достъпно за младежите.

Основната камера разполага с 48MP HD обектив, 16MP широкоъгълен обектив, 2MP макро обектив и 2MP боке обектив.

Съдържанието наподобява впечатляващо на 6.26-инчовия HUAWEI Punch FullView екран, а цялото устройство тежи единствено 174 грама и има тъничък корпус с дебелина единствено 7,87 мм.

Предлага се в три допълващи всеки жанр и въодушевление цвята – пурпурното „ Midsummer Purple”, класическо черно и неустоимото синьо „ Crush Blue “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР