Huawei излезе с официално становище към медиите във връзка със

...
Huawei излезе с официално становище към медиите във връзка със
Коментари Харесай

Huawei: Забраната заплашва дигиталното развитие на Великобритания

Huawei излезе с публично мнение към медиите във връзка със възбраната на държавното управление на Обединеното кралство за присъединяване на Huawei в 5G мрежата на страната, което ФАКТИ разгласява без редакторска интервенция.

На 14 юли 2020 година, държавното управление на Обединеното кралство разгласи своето решение да забрани на английските мобилни снабдители да купуват ново 5G съоръжение от Huawei след края на 2020 година, както и да отстранен цялото 5G съоръжение на Huawei от своите мрежи до 2027 година, се споделя в мнението на компанията.

В публично заявление, Едуард Брюстър, представител на Huawei UK, разяснява: " Това решение е разочароващо и е неприятна вест за всеки собственик на мобилен телефон в Обединеното кралство. То заплашва да забави цифровото развиване на Англия, да усили сметките и да задълбочи цифровото разделяне. Британското държавно управление прави ход обратно, вместо да се концентрира в софтуерен прогрес и ние ги призоваваме да преразгледат решението си. Оставаме уверени, че новите американски ограничавания не биха повлияли на устойчивостта или сигурността на продуктите, които доставяме на Обединеното кралство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР