Huawei има големи шансове да достави телеком оборудването Бразилия не

...
Huawei има големи шансове да достави телеком оборудването Бразилия не
Коментари Харесай

Бразилия нe приема натиск от САЩ за 5G мрежата си

Huawei има огромни шансове да достави телеком оборудването

Бразилия не счита да постанова каквито и да е ограничавания на Huawei в 5G плановете си
(снимка: CC0 Public Domain)

А мериканското държавно управление оказва напън върху доста страни, изключително върху своите съдружници, да се откажат от потреблението на съоръжение от Huawei в 5G инфраструктурата си. Бразилия обаче публично съобщи, че няма да търпи напън от страна на Съединени американски щати във връзка с това дали да позволи на Huawei да взе участие в търговете з а доставка на съоръжение за мрежите от ново потомство.

В скорошно изявление за Блумбърг министърът на науката, технологиите, нововъведенията и известията Маркос Понтес съобщи, че няма да наложи несъгласие на нито една компания и решението за присъединяване в търговете ще се основава само на достолепията  им. Понтес дава отговор за определянето на критериите за създаване на последно потомство ултрабърз интернет в страната.
още по тематиката
Бразилският министър сподели още, че търгът за 5G в страната може да се забави до 2021 година Първоначално търгът беше плануван за март тази година, а по-късно отсрочен за втората половина на 2020 година

Понтес изясни това закъснение с механически проблем, а точно, че новата мрежа ще пречи на предаването на данни от сателитните антени, които сега излъчват телевизионни сигнали в Бразилия.

В момента държавното управление изследва две други възможности: инсталиране на филтри върху сателитните антени или смяна на честотата на предаване, употребена от телевизионните снабдители в страната.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР