Huawei, глобален производител на висококачествени смартфони, таблети и интерактивни технологии,

...
Huawei, глобален производител на висококачествени смартфони, таблети и интерактивни технологии,
Коментари Харесай

Huawei търси нови служители в България

Huawei, световен производител на висококачествени смарт телефони, таблети и интерактивни технологии, търси нови чиновници в България. За задачата компанията провежда особено еднодневно събитие на отворените порти, което ще се организира на 10 октомври в хотел „ Балкан “ („ Шератон “). Програмата на събитието и отворените сега позиции можете да видите тук https://consumer.huawei.com/bg/campaign/recruitment/.

Независимо дали се интересувате от тях, или от компанията като цяло, желаете да се запознаете с локалния й екип и да чуете забавни обстоятелства за работата с нея персонално от районния й Директор Човешки запаси, компанията ви кани на специфична среща с екипа си от 13.00 часа. Освен нея, през целия ден можете да получите информация за отворените позиции и първо изявление от експерти по набиране на фрагменти от Adecco.

Разширението на оперативния състав на Huawei се постанова заради динамичното развиване на компанията и нейната водеща роля на пазара на смарт телефони – след третото тримесечие на 2018 пазарният дял на Huawei възлиза на 15,8 %. Наскоро от Huawei оповестиха, че са продали 10 млн. смарт телефона от моделите P20 и P20 Pro съгласно данни на IDC. Новината пристигна скоро след следващите доклади на IDC и Gartner, съгласно които компанията става вторият максимален производител на смарт телефони след края на второто тримесечие на 2018 година

През 2018 година Huawei означи растеж от 41% на своите продажби в съпоставяне със същия стадий на предходната година. Доставените 38, 4 млн. смарт телефона през второто тримесечие на 2017 година бяха засенчени от 52,4 млн. доставени устройства за второто тримесечие на актуалната година. Пазарният растеж за региона на Централна и Източна Европа, от който България е част, е още по-впечатляващ – 56% растеж в съпоставяне със същия интервал на 2017 година Превръщайки се във втория максимален снабдител на смарт телефони в света Huawei утвърди позициите си на всички районни пазари, в това число и на европейския. В качеството си на един от основните марки на пазара на смарт телефони Huawei подкрепя локалните стопански системи посредством вложения, разширение на логистичната си мрежа и разкриване на нови работни места в навечерието на упования световен лонч на новата флагмаска серия Huawei Mate 20 на 16 октомври. Именно като доказателство на последното компанията стартира своята акция за набиране на чиновници.

„ Подразделението за потребителски устройства Huawei Consumer Business Group има доста мощен местен екип, с помощта на който бележи доста бърз растеж и водещи позиции на пазара на смарт телефони у нас. Именно по тази причина желаеме да прибавим към него нови амбициозни, уверени и матовирани хора, които не се опасяват от провокациите и са решени да реализират триумфи в това, с което се занимават. Това ще ни разреши да реализираме огромната цел, която сме сложили пред себе си все още – да заемем първата позиция на българския пазар “ – показа Лонгруи Циу (Джефри), който управлява Huawei Consumer Business Group България.

Срещите с евентуалните претенденти ще се проведат на 10 октомври в хотел „ Балкан “ („ Шератон “), а претендентите могат да изпратят своите автобиографии и мотивационни писма и на адрес [email protected].

„ Оказването на поддръжка на локалния пазар на труда постоянно е бил доста значим съставен елемент от бизнес тактиката на Huawei, както и част от нашата корпоративна философия. Амбициозните и работливи хора, които желаят да станат част от една от най-иновативните компании в софтуерния бизнес, постоянно са добре пристигнали при нас “ - показа Анита Тодорова, Мениджър човешки запаси в Huawei Consumer Business Group България.

Набирането на фрагменти в България е част от световната тактика на Huawei, която планува да бъдат назначени чиновници на общо 250 позиции в Полша, Украйна, Австрия, Гърция, Румъния, Унгария, България, Латвия и Литва.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР