Huawei е вече напълно готов със своята операционна система .

...
Huawei е вече напълно готов със своята операционна система .
Коментари Харесай

Midea ще инсталира HarmonyOS на Huawei в своите устройства

Huawei е към този момент изцяло подготвен със своята операционна система. Китайският софтуерен колос има огромни очаквания по отношение на своята лична опция на Android и чака че редица производители на електронни устройства ще проявят интерес към нея. Първият сътрудник е към този момент на разположение. Това е компанията Midea , която е и един от водещите производители на битова техника, който създава от климатици до роботизирани прахосмукачки.

Популярният уеб портал Gizmochina заяви, че управлението на Midea публично е оповестило за началото на взаимната работа с Huawei, в границите на която компанията ще показа на пазара огромна серия артикули работещи под ръководството на операционната система HarmonyOS. Вицепрезидентът и основен механически шеф на IoT направлението на Midea сподели пред медиите, че неговата компания има желание да разшири своето наличие на пазара на интернет на нещата и новата операционна система на Huawei може доста да му помогне в това отношение.

„Тази година HarmonyOS ще обхване съвсем всички категории на нашите артикули, а това са към 200 разновидности на най-различни електронни устройства“ – съобщи топ-мениджърът на Midea.

Той добави, операционната система на ще даде опция на неговата компания да реализира ефикасна връзка сред своите артикули и IoT устройствата, и означи, че напълно скоро на пазара ще се появи доста повече битова техника, която работи под ръководството на HarmonyOS.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР