Huawei е поредният технологичен лидер, който загатна, че този месец

...
Huawei е поредният технологичен лидер, който загатна, че този месец
Коментари Харесай

Сгъваемият 5G смартфон на Huawei вероятно ще бъде представен този месец

Huawei е следващият софтуерен водач, който загатна, че този месец по време на Световния мобилен конгрес в Барселона може да показа собствен сгъваем смарт телефон. Така китайският производител се причислява към Samsung, Motorola и Xiaomi, за които има информация, че може да излязат с такива модели по време на ревюто.

We’re revealing the unprecedented at @MWCapital. Will you be with us as we’re #ConnectingTheFuture LIVE? pic.twitter.com/DI0nvwTB6a
— Huawei Mobile UK (@HuaweiMobileUK) February 1, 2019
В профила на Huawei в Twitter за британския пазар беше пусната обява, в която се показва, че може да се чака " откриване на невижданото в @MWCapital ". От споделеното изображение се вижда устройство, наподобяващо на сгъваем телефон, написа профилираният уебсайт Pocket Lint.
 Снимка 403921
Източник:

Според данни на LetsGoDigital устройството от ново потомство може да бъде пуснато за продажба още през април или май тази година. Те са създали и първообраз по какъв начин би изглеждал смарт телефонът.

Все още не е ясно какво име би могъл да носи той. Запознати настояват, че китайската компания е записала търговски дребни, като Mate Flex, Mate Flexi, Mate Fold и Mate F, тъй че можем да чакаме, че смарт телефонът евентуално ще бъде от Mate серията.
 Снимка 403920
Източник:

Що се отнася до характерностите на устройството, преди време беше доказано, че сгъваемият Huawei ще поддържа и 5G. Също по този начин евентуално той ще работи с последната разработка на китайската компания процесор Kirin 980.

Още през лятото на предходната година излезе информация, че Huawei работи по подобен модел.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР